Gość Matys Opublikowano 9 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2007 No, i na czwartkowym koncercie byłem :mrgreen: Jak zwykle bylo pozytywnie, ale dokładnie tak samo jak ostatnio. A 29 marca sobie pode na mystic tour - Hunter, Frontside, Virgin Snatch i Rootwater, co prawda żadngo z tych zespolow namietnie nie słucham, ale na koncert zawsze fajnie bedzie pojsc :mrgreen: a pozatym duzo znajomkow bedzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 10 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Ja rozważam jeżeli dostanę do tego czasu kontrakt lub znajdę nową pracę ruszyć na Metalmanię :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 A ja to lubie tez troche ol'rocka, szczególnie progresywneo, lubie tez funk, metal i wszystko co sie z tymi gatunkami wiąze. Zespoły jakich słucham, to moze tak z grubsza wymienie: King Crimson, Pink Floyd, Led Zeppelin, Primus (cośświetnego polecam), Frog Brigade, Les Claypool's fany band, Oysterhead, Sausage, TM Stevens, Buckethead, Victor Wooten, Jaco Pastorius, Marcus Miller, Mushroomhead. Z zamiłowania, hobby i takich tam to jestem basistą :) wiec nei dziwota ze słucham Millera, Pastoriusa, Stevensa, Claypoola :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 31 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2007 Ooo King Crimson :mrgreen: też lubie, a ja z koleji pochwale sie że w wolnych chwilach pogrywam na gitarze klasycznej, super sprawa, ale w moim przypadku to straszna amatorszczyzna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 uczyłem sie dwa lata, w mdku na Beskidzkiej, jakbys mniał 200zł na rok i duza chetke do gry to zapraszam, nasprawde swietnie koles uczy grac :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 ja tez sie ucze w mdk, ale tym na rejmonta :) podobna cena, tyle ze mnie panienka uczy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Spytaj sie czy Krzysztofa Mazura kojarzy, jak nie to cieńka jest ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 ok :mrgreen: to pewnie jej były uczeń :P (bo babka juz ma troche lat) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Ja przy najbliższej okazji idę szlifować głos :) Póki co wystarcza mi niezła skala + b.niski bas na szkolonym wokalu i trochę ludowego białego śpiewu :D Tyle że czuję potrzebę rozwijania się - już mi okazyjne próby nie wystarczają - trza mi nauczyciela z prawdziwego zdarzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 ho ho, no to jeszce trzeba znaleść kogoś na perkusje, i zespoł prawie gotowy :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2007 Mieliśmy kiedyś w sekcji chiropterologicznej taki plan stworzenia fortecznego nurtu muzyki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 hehehe :mrgreen: odgłosy strzelających mozdziezy, krzyk zbijanych ludzi walące sie mury poprzeplatane piesniami zołnierskimi w mocnym rockowym wykonaniu? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Bliski jesteś idei zmieszania industrialu i ambientu z dużą wstawką wojennych sampli oraz dodatkiem ostrych, niemalże jadowicie brzmiących gitar :D A z takich wojennych zespołów grających industrial (wniosek - z reguły bez gitar) jest austriacki KREUZWEG OST ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Matys moj nauczyciel ma 52 lata :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 11 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2007 no to niestety raczej go nie uczyła, bo ona troche młodsza :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 PSA propos muzyki. Są jakieś koncerty muzyki gregoriańskiej na fortach w Kraku? Pomysł jest przedni bo przy ich akustyce to się cuda dzieją z głosem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Od kiedy pamiętam nic, a nic... w parku który miał powstac w sudole miała byc jakaś scena i coś w rodzaju amfiteatru, ale w tych ruinkach raczej akustyki dobrej miec nie bedziesz, z reszta co raz bardziej watpie czy kiedykolwiek bedzie tam cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Matys, Yayo Jak tam postępy w nauce gry? Nie szykujecie jakiś popisów na koniec roku szk.? :mrgreen: jak ja chodziłam na fortepian to zawsze były występy na koniec roku :twisted: hehe teraz za to chodzem na popisy mojej chrześnicy, która uczy sie u tej samej p. prof. co ja kiedyś ;) może za niedługo uda sie nam na 4 rączki zagrać :D ps. Fajnie ze ktoś jeszcze słucha SDM - u, heh strare dzieje, ale w sumie klasyka wiecznie młoda. :mrgreen: może ktoś jescze w klimatach Poezjowo śpiewanych? a grutntu muzyki specyficznej to ja jeszcze szanty kocham -- moze dlatego że w długie zimowe wieczory przypominaja o tym ze przyjdzie kiedyś lato i sezon żeglarski :mrgreen: i znowu człowiek złapie wiatr w żagle :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Matys,Yayo Koniec roku szkolnego trzeba elegancko"uczcic i zakonczyc" :D .Wiec przygotowac sie nalezy z klasyki lub tez innego klimatu muzy ;) .Jesli o mnie chodzi to ja preferuje rozne gatunki muzyki "wszystko co sie da sluchac",tak bez wymieniania...P.S.Yayo jak tam u Ciebie z przygotowaniem do wystepow w plenerze na bloniach?Bo juz coraz blizej do imprezy :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Joanno - szanty są idealne na śpiewanie dużą grupą osób :)Można założyć zatem grupę forteczno-szantującą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Atterdag jestem za :mrgreen: no ale oczywiście mam świadomość że te utwory najlepiej brzmią w wykonaniu męskich, głebokich, steranych morzem i wiatrem hehe ;) basów. :D Ps. ale jestem wściekła na siebie bo przegapiłam super koncert w Starym Porcie w zeszłym tygodniu :twisted: (zespół który bywa u nas bardzo rzadko bo z Trójmiasta sa chłopaki, heh) a tak poza tym to też prawie wszystkiego słucham (tzn. tego co jest dobre 8) )a do klimatów fortecznych pasują mi jeszcze niektóre kawałki The Doors, Rolling Stones, Deep Purple ;) wiem stare... ale jare hehe :P aha i jeszcze lubię Fredzia hihi znaczy się Queen, zawsze zadziwia mnie trafność niektórych jego tekstów :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Cieszy mnie to niezmiernie że padły takie nazwy jak The Doors (uwielbiam :D ) Deep Purple, Rolling Stones, czy SDM. Co do poezji spiewanej, to u nie tylko Jacek Kaczmarski, którego uwielbiam, kocham i wielce szanuje. A na koniec roku nie bede grał na gitarze, bo nie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Matys :mrgreen: nom The Doors jest The Best :mrgreen: a tak np. "Riders on the Storm" w scenerii fortecznej, wieczorem + te odgłosy burzy heh ... :D poezja ;) w ogóle na temty muzyczne to można by bez końca hehe :D kciałam sobie ostatnio kupić w księgrani muz. nutki ze starym dobrym polskim rokiem;a tu nie było nic na forteklape hehe, tylko same na kebord :twisted: Ps. Matys ale na tajną misję wieczorową to chyba weźmiesz gitarkę? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Joanno A w ktorej :> na al.Krasinskiego czy moze w rynku na rogu ul.Slawkowskiej? Matys nie Wezmiesz :mrgreen: ale Musisz Wziasc :twisted: ! ja niestety :( nie gram ale poslucham-y i moze cos zaspiewam-y :D ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Wojciech W tej dużej na Alejach ;) przy wydawnictwie PWM :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi