Skocz do zawartości

Tajne misje cz.2

rower1025
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

powiem jeszcze raz !

wtorek po świętach...

spotkamy się rano (godzinę ustalimy za parę dni)

plan tajnej misji:[center:a1597941a0] Fort 48 Batowice ołtarz Satanistów i Fort Mistrzejowice... [/center:a1597941a0]

pozatym ta tajna misja jest o 6 dni wcześniej niż 21 wyprawa KTK :P

więc i tak to jest na twoją korzyść :P :P :P :bone:

:roll: to kiedy w końcu jest 21 KTK ?

a co do wspolnego spacerku na Batowice, to myśle że spotkamy sie pod batowicami (np. gzdies na ulicy wawelskiej), a dopiero pojdziemy na mistrzejowice

może spotkanie blisko fortu jest dobrym wyjściem... :)

ale ja myślę że najlepiej na pętli tramwajowej Mistrzjowice..

a z tego powodu że być może na tajną misję przyjdą osoby, które nigdy wcześniej tam nie były... (o tych osobach wiem tylko ja :mrred: ) pętla to taki punkt zbiórki na który nikt się napewno nie zgubi...

a przez ten gąszcz osiedli... czasem człowiek się może zgubić :roll:

zresztą mpk pod sam fort nie podjeżdża....

od pętli do fortu jest góra 300 m.... to chyba nikomu nie zaszkodzi...

będzie więcej czasu na pogaduchy :mrgreen:

ok, ok, ale tak troche w dziwnym momencie wypaliłes z tym tekstem, tak jakos nie pasuje do rozmowy, ale ok.

nie zapomnaj też że Kraków nie był w tedy wolnym mistem i powiedział bym ze bardziej to Kraków bronił wiedeń :lol: ... ale to juz inne bajka...

na ten temat długo by można rozmawiać. Należy pamietac ze mimo wszystko to był zaborca choć najlżejszy, że było cos takiego jak rewersy demolacyjna i tak dalej, ale też trzeba pamiętać że wojaki które broniły TK w wiekszosci składały sie z polaków (w tym wielu baardzo znanych polaków). W takiej sprawie mysle ze trudno zając jednoznaczne stanowisko...

żeby zglebic temat polskich oficerow w C.K armii możesz sobie poszukać ''W służbie cesarza i króla'' bodajże Rydla...

:roll: kiedyś chyba był jakiś o tym artykul, ale nie pamieta gdzie, pewnie w Dzienniku Polskim

wróćmy do właściwego tematu... :)

wtorek - 10 kwietnia - Tajna misja - Fort 48 Batowice (ołtarz satanistów) i Fort 48a Mistrzejowice - (ewentualnie wejście do kawerny batowickiej jako dodatek)

młodzież nie ma w tym dniu lekcji...

a wszystkich dorosłych zapraszay do wyrwania się z pracy :D

[center:9c26d2642e]

także proponuję godz. 10.00 na pętli tramwajowej MPK Mistrzejowice :)[/center:9c26d2642e]

potwierdźcie swój udział w tajnej misji ! :D

o jakich polaków Bartku? tych z krakowa, ktorzy zostali ewakuowani z miasta? Z tego co wiem w krakowie na czas wojny nie wiele ich zostalo.

A co do tego wyjscia, to ja sie pojawie na 90% :) ale można je było zrobic jakies pol godzinki wczesniej :)

i jeszcze jedno, tak na osobności i OT, Bartek to co piszesz na swoim blogu to prawda? (chodzi mi o tą historie jak poszedłes gdzies z kolega i cie duch gonił i chciałes zabic kolege, i takie tam) :roll:

a ja nie wierzę w zabobony ! :mrgreen: :devil: :devilyellow: :mryellow: :bone: :bemused: :lord:

Matys - mógłbym zrobić te pół godzinki wcześniej... ba ! nawet i dwie godzinki wcześniej :D

bo do miejsca zbiórki mam 600 metrów... ale niektórzy muszą dojechać z bardzo daleka... :P

ma chłopak talent :D

będzie pisać książki o duchach :D

i nawet może mu się to opłacać ;)

wiem... Matys.. ja w niedzielę palmową musiałem zdążyć na PKS-a do Kalwarii, który było o 8.20... a dojazd, śniadanko - po 6. się wstało... ;)

a mój harmonogram na ten miesiąc przewiduje dużo wycieczek ;) w których sobie nie pośpię :P

ciekawie zapowiada się wycieczka, gdzie zbiórka jest blisko domu Matysa ;D (R. Grunwaldzkie o 7.10) :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...