Gość Matys Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Do post kierowany bardziej do rowera i yay0, ale może ktos tez sie skusi http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gifco do naszej rozmowy to myśle że we wtorek po świętach możemy sie umowic i ruszyć na Batowice, nie wiem czy wam odpowiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 po świętach mi pasuje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No a to bedzie wolne? Jak tak to spoko, a jak nie to jestestem wolny od 12.35 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 no to yay0 się nie masz czym martwić, bo ja we wtorki jestem wolny od 14.30 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wtorek po świetach jest dniem wolnym (dla uczniów) :mrgreen: wiec rano sie możemy wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 25 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 a no tak.... zapomniałem :bemused: przcież po Lanym poniedziałku.. dopiero sięw środę idzie :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Tak tak tak! Tylko zeby matka sie nie czepiała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 PS. matys widze ze fajnych zespolów słuchasz :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 No to wstępnie jesteśmy umuwieni :mrgreen: 10 Kwietnia. Jeszcze w świeta sie zgadamy dokładnie co do godziny i miejsca spotkania, oraz gdzie pojdziemy ;) Co do muzyki to zapraszam do tematu muzyka :mrgreen: napisz czego słuchasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi