Bartek Kocot Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Mam pare pytanek : #1. Jakiego typu były wieże pancerne na forcie Mistrzejowice :?:#2. Ile posiadał ŻOŁNIERZY :?:#3. Jakiego typu były działa w wieżach :?:#4. Czy fort był pomalowany w kolory maskujące :?:I to było by na tyle ....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 15 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 1.4x PKM.94 + jedna obserwacyjna2. Artyleria: 4 oficerów 58 szeregowych Piechota 2 oficerów 116 szeregowych Pionierzy 4 szeregowych3. armata wiezowa 8cm M.944. tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 15 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2007 Dzięki Matys :!:Mam Prośbę do wszystkich :!: -> proszę o podawanie informacji nie tylko związanych z PYTANIAMI które podałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi