MRu Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 http://www.ii.uj.edu.pl/~zbooy/images/rysunki/ryn-raj.gif Tak się zastanawiałam co to to to ... Co o tym myślicie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ja nie mam pojęcia, ale może porównanie wielkości jakiegoś fortu do rynku ? tylko niewiadomo po co :|, w każdym razie szkic ciekawy. No cóż trzeba sie dowiedzieć o co w tym chodzi :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Porównanie wielkości fortu artyleryjskiego do wielkości rynku. Ludzie są wzrokowcami, więc taki rysunek działa na wyobraźnie. Spotkałem sie z wieloma porównaniami do skali naszego Rynku, najbardzie spektakularne było porównanie hali walcowni z kombinatu w Nowej Hucie. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 Ha :lol: Czyli dobre przypuszczenia :mryellow: Krydo, a z tym co napisałeś to normalnie :shock:, niektorzy ludzie to maja faktycznie pomysły, no ale, jeżeli by ich nie mieli, to by nudno było :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 6 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2009 No dokładnie, porównanie wielkości fortu do rynku. Dokładnie tak jak pisze Krydo. w kórejś książce to widziałem :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 7 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Nie no , poprostu łaże sobie po pewnej stronce aż tu nagle bum i takie coś widzę . W sumie , nie wiedziałam co to tym myśleć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 7 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2009 Ważne że sprawa się wyjaśniła :) chociaż niepowiem, ciekawie to wygląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi