lukfoto Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Dzień dobry wszystkim szanownym forumowiczom!Przygotowuje materiał fotograficzny o fortach a w zasadzie o tym jak pochłania je natura.Chciałem zwrócić się do Was jako do ekspertów o pomoc w opisie elementów fortów, które dotychczas sfotografowałem.Chodzi mi o opis jak najskrajniej nomenklaturowy (w obszarze, powiedzmy militarno-inżynieryjnym) tak jak tego dokonał jedenz ekspertów do kilku zamieszczonych w linku zdjęć. Jeżeli ktoś ma wolną chwilę będę wdzięczny za wszelką pomoc. Opis można dodawać jako komentarz tutaj, nie ma potrzeby logowania.Proszą o jakieś ID pod podpisem - ma być jakaś wystawa z tego więc chętnie także oficjalnie wyrażę swoją wdzięczność za pomoc.Dziękuje i pozdrawiamP.S. ma nadzieje że jako żółtodziób nie złamałem regulaminu tego forum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukfoto Opublikowano 10 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 wyłączyłem potwierdzanie komentarzy słowem i moderacje - przepraszam nie zwróciłem na to uwagi wcześniej :(.Krakał - dziękuję bardzo za opisy, są świetne - techniczne, profesjonalne właśnie o to mi chodziło. kilka zdjęci będzie na wystawie zbiorowej w Czechach w tym rok, niestety nie wiem jeszcze które. chciałbym podpisać autora opisów imieniem i nazwiskiem, więc podeślij mi na maila pinlook na gmail'u te dane - jeżeli oczywiście nie masz nic przeciwko podpisywaniu. jak dasz radę to opisz jeszcze kilka zdjęć - ile możesz. dziękuje - jestem twoim dłużnikiem :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi