fortyck Opublikowano 10 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2007 Zapraszam do dyskusji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 z tego co wiem to w forcie 39 sa miejsca noclegowe - nie wiecie może jakie sa ceny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 Nie znam cen . Ale to jest piękny fort :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 2 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 z tego co wiem to w forcie 39 sa miejsca noclegowe - nie wiecie może jakie sa ceny www.fortyck.pl/propozycje.htm Tam jest telefon do tegoż hoteliku (ale nie wiem czy numeru nie zmienili) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowal1939 Opublikowano 11 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2009 z tego co wiem to w forcie 39 sa miejsca noclegowe - nie wiecie może jakie sa ceny Ponawiam pytanie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2009 Tutaj zapewne są wszelkie informacje wystarczy tylko zadzwonić: http://www.mdk-dh.krakow.pl/fort39/adres.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi