rower1025 Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 idziemy cały czas Szlakiem Twierdzy Kraków :D Naszą wędrówkę rozpoczynamy w Forcie 52a, a kończymy w Forcie 50a :D Prócz przebycia samej trasy Szlaku, zwiedziliśmy dokładnie każdy fort na naszej trasie :D W każdym forcie przebyliśmy dodatkowo 700 metrów. Ile zrobiliśmy km ? ( mam nadzieję że dobrze to wytłumaczyłem, jeśli są jakieś pytania, niejasności, to proszę pisać ) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 16 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 rower przegiołeś :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 16 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2007 niby w jaki sposób :mrgreen: ? trochę matematyki na rozgrzanie szarych komórek :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ciekawe... Rower chciał chyba nas zrobić, ale sam sie zrobił bo jaka odpowiedź nie padnie to może być zła. Z Łukasika sprawdził ile kilometrów ma szlak - podano tam fragment, ale południowa strona Krakowa nie jest podana. Nie podał kierunku zwiedzania, a w Polsce obowiazuje zasada od lewej do prawej - czyli z 52a - 52 - Skotniki i tak dalej, na około do lasówki. Ale tu zaczyna sie problem, bo przez wisłę w Bodzowie nie ma mostu i co teraz... trzeba do mostu dębnickiego, a tam nie ma szlaku :mrgreen: Źle zadane pytanie, tak mi sie wydaje. W tym wypadku nie ma odpowiedzi, ale strzelam 58km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Bez składu i ładu, ale wpadłem na to o 21 i strasznie sie spieszyłem, żeby zdążyć przed podaniem rozwiązania :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Kolo Bodzowa jest most :) - stopień Kościuszko :) - mozna przejsc bez problemu... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 17 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 No tak, raczej duzo przed Bodzowem, ale tam nie ma szlaku tk, więc mozna tez przez Dębnicki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 Ha ! Panowie, połknęliście haczyk !!! :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2007 powiem krótko: bez wyjścia w teren nie odpowiecie na to pytanie choćbyście nie wiem jak bardzo chcieli :D jako że to proste pytanie okazało się trudnym :D daję wam czas do niedzieli czyli do jutra do 21.00 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Chciałbym przeczytać odpowiedź na pytanie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ta kładka jest tak remontowana, że ludzie po niej chodzą ;] jak tak zamykać kłade, wogóle jej nie remontując? A to ważna kładka bo można rzec forteczna ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 700 metrów razy 11 fortów = 7700 metrów plus odległość miedzy fortami (25 km) to daje 32,7 km. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 nie mogliśmy przejść trasy z Łapianki do Lasówki :) gdyż kładka koło dworca PKP Prokocim, jest remontowana (tabliczka to pokazuje) - więc nie możemy dojść do Lasówki... w konsekwencji nie możemy sprawdzić ilości km. oczywiście można kładkę ominąć - ale omijając ją zbaczamy ze szlaku - w pytaniu wyraźnie jest powiedziane że nie możemy zbaczać ze szlaku... pytanie więc było bardzo podchwytliwe... nikt nie wykazał się sprytem :D gdyby kładka była czynna... to wtedy idąc samym szlakiem zrobilibyśmy 16,9 km + 4,9 km = 21,8 km :) - nawet tej odpowiedzi nikt nie był blisko.... nikt nie odpowiedział że nie możemy przejść takiej trasy jaką opisałem w pytaniu więc...zwycięzcy brak :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 18 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2007 Ja napisałem z e nie jest to możliwe, bo nie ma szlaku na druga strone wisły, żeby dojśc do tej kładki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi