rower1025 Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 mam pytanie ;). czy jest możliwe umieszczenie dużego zdjęcia jakiegoś fortu na górnej części forum. Czy jest to możliwe ? :mrgreen: nie wiem czy jest to dobry pomysł, ale forum by było ładnie upiększone ;>a mam nadzieję że nie spowolniło by to zbytnio naszego forum... ;) pomysł podpatrzony na innych forach, myślę że warto spróbować także i u nas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 22 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 :D na innych forach :devil: :devil: niech zgadne :) to chyba od Admina zalezy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 eee ja osobiscie bym nie zmieniał :) w końcu mamy na górze: FORTY CK twierdzy kraków, i to (mi) wystarcza ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 napis jest dobry, niech zostanie, ale jakieś ładne zdjęcie fortu w plenerze by się sprzydało... ;> naprawdę bardzo by to upiększyło forum, zresztą przykłady są na innych forach... ;) zawsze można spróbować na próbę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 23 Lutego 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 decyzja na ten temat już podjęta, przez admina :mrgreen: jeszcze przez jakis czas w SB :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Marszałku :D wysoka Izbo KTK ;) wnoszę o drobne zmiany na głównej stronie serwisu... :) Poprawki do ustawy: :D 1. według mnie w spisie, możnaby było wytłuścić link na forum, albo go jakoś podkreślić, żeby wyróżniał się ze spisu - wiadomo że mnóstwo osób czyta wieści ;) a na spis po lewej raczej nie zwraca uwagi :), w końcu głównym życiem serwisu jest forum - gdzie najwięcej się dzieje :) 2. zmienienie nazwy działu Krąg, na wyprawy albo wyprawy KTK, wyprawy Kręgu - sama nazwa Krąg mało nam mówi ;) a przecież klikając w ten link, są wszystkie fotorelacje z wypraw i bardzo ciekawe zdjęcia :) Wytłuszczenie, czy zmiana wyrazu nie jest czymś nieosiągalnym ;) a i na pewno nie wymaga funduszy ;) - a warto wyróżnić forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 podkreslic link do forum warto, ale nazwy bym nie zmieniał. To już jest tradycja :D Tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 15 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Na razie nie przewiduję zmiany ani nazw ani wyróżniania danego działu na stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Marszałek odrzucił poprawki do ustawy :D dziękuję ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 a ja chciałbym się spytać czemu w forum "Fortyfikacje" nie ma tematu "Wawel" ? w końcu to też część Twierdzy - w dodatku cytadela twierdzy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Słusznie zauważone. Cytadela może nie... ale pełniąca obowiązki cytadeli owszem :) Cytadelą na zawsze zostanie dla mnie Grudziądz :) Przy niej nawet toruński PO Fort Jakuba to nic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Hm, ja mam taka propozycje, zezwolicz uzytkownikom na edytowanie własnych postów, dlaczego? Bo np. czesto sie zdarza ze zapomne czegos dopisac a głupio dawac dwa posty jeden pod drugim, wtedy byśmy tylko edytowali i byłoby dobrze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Oczywiście, że mogę udostępnić edycję postów. Ale edytować trzeba subtelnie i nienadużywać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2007 yay0, nawet moderator nie może edytować postów :lord: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2007 Hmmm, wydaje mi sie ze ta grupa użytkowników naszego forum, co jak co mała, powinna dobrze wykorzystac taka możliwość... Moznaby np. na jakis okres probny to właczyć i zobaczyć jak będzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 21 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 słuchajcie czy się coś pozmienia czy też nie to i tak będzie ten sam klimat - ja już się przyzwyczaiłem. Ewentualne zmiany napewno coś upiększą i też będzie dobrze - reasumując - jest ok i będzie ok choćby nawet miało nie być ok :P co do "cytadeli" Wawel to nawet nie zauważyłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Skoro jest taki temat to ja mam małe sugestie. Mianowicie uważam że dobrze by było troszke chociażby w tym dziale posprzątać :roll:. Ostani post w Temacie "Moderator poszukiwany" jest już troszke stary gdyż ma ponad rok :| Skoro i tak nadal temat aktualny to i tak można by usunąć właśnie stare posty z tego tematu. Kolejny temat "Galeria" i znowu archiwalny ostatni post z "2006-10-20" :| I co sie rozpisywać jeszcze dwa tematy w tym dziale są bardzo archiwalne. Co prawda trzeba coś wymyślić aby forum ożywić. :roll: ale razem chyba do czegoś dojdziemy ;) Pozdrowionka :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 To są posty archiwalne - świadczące o historii forum, więc nie są usuwane, choć czasami coś zniknie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2008 Aha ;) jeżeli tak powiadasz to szanuje Twoje słowa :oops: Ale zdania nie zmienie co do ożywienia naszego forum :P I jeszcze raz pozdrowionka w ten świąteczny wieczór :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Szanowny Adminie :P Przeglądając dziś obszerna listę użytkowników naszego forum, natknąłem się na 15 osób które kiedyś tam się zarejestrowały a nie raczyły później zaglądnąć więcej, a rekordzista dołaczył 2004-07-20 :!: i chyba sobie zapomniał po dniu rejestracji że takie forum istnieje :/ zreszta tak samo jak pozostałe 14 osób. Chyba nie ma sensu aby Ci ludzie wogóle byli na liście użytkowników. :devilyellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Jest tkaa opcja "usuń nieaktywnych po jakimśtam czasie" przydałoby się to włączyć :D bo tak to tylko server zapychają bez sensu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Miro, yay0 - Dobrze, że poruszyliście tą kwestię; jest mi ona bardzo dobrze znana (już dawno temu próbowałem z tej opcji skorzystać, ale jakoś zarzuciłem) :) No to wkrótce wylecą ci co się zarejestrowali a nie zalogowali oraz ci co się zalogowali a nic nie piszą oraz niewykluczone, że także ci co pisali a od dłuższego czasu nie piszą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 skomplikowane :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Bartek, wystarczy wpisać liczbę dni :D i się wszystko wyjasni :D kto pisał a nie pisze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Miło mi poinformować, że nasze forum pozbyło się 36 użytkowników, którzy od dawna już byli zarejestrowani a dotąd nic nie napisali, a nawet nie zalogowali się pierwszy raz. Kolejnych 8 użytkowników, tych którzy już dawno się nie logowali oraz nie pisali (posty i tematy poleciały), już nie ma. Kto nadal zarejestrował (zarejestruje się) się i myśli nic nie pisać czy zalogować się pierwszy (i nie tylko) raz, to będzie następny w kolejce ;) Oczywiście nie zamierzam informować już ile takich kont użytkowników wyleciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi