Gość zbooy Opublikowano 22 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam wszystkich, Po wielu latach wróciłem ostatnio do penetrowania fortów i chciałbym polecić Waszej uwadze stronkę z wynikłymi z tego panoramami sferycznymi: http://panoramy.zbooy.pl/360/cat/twierdzakrakowNa razie jest ich bodaj 35, więcej pewnie wkrótce. Będę wdzięczny za wszelkie uwagi, choćby uzupełnienia czy poprawki błędów w podpisach; możecie pisać tu lub korzystać z mechanizmu komentarzy na stronie. zbooy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Podziwiam Twoją stronę, piękne zdjęcia!!!! Może jakis kurs robienia takich cudeniek.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Fajna strona, ale niestety prawie nic nie zobaczyłem, bo jak tylko w coś klikne to pojawia sie informacja że wystąpił błąd z iexplorer, i że nastąpi zamknięcie programu. Co mam zrobić żeby wszystko działało prawidłowo ? (bo to raczej cos z moim komuterem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 ja mam podobnie... trzeba jakiś program chyba do tych fotek zainstalować by móc je oglądać.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zbooy Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Owszem, pod Windowsami trzeba mieć albo QuickTime'a, albo (lepiej) Devala:http://www.devalvr.com/instalacion/Bez obaw, nic złego nie robi, a waży ledwie 200 KB. Powodzenia,zbooy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Helmut Opublikowano 23 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 A jak ktos ma Linuxa to juz Total Lipa :bone: prosze o myslenie przyszlosciowe ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 24 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 teraz to mi działa ;) zgadzam się z Krydem - świetne zdjęcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 26 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Linuxa??? hehehehehe tak to jest jak sie nie ma Mikrasofftu :mrred: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Krydo jak było w prezmyślu, masz jakis fotki, albo coś?? taki troche OT :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Było fajnie ale nie robiłem zdjęć - siadł mi przed wyjazdem aparat :cry: , a le kilka osób robiło i to sporo - pewnie będa gdzies w internecie. Trasy długie i męczące, ale warto :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 30 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 kurcze, tak chciałem jechac ale nie było takiej możliwoście :( a co do fotek to kilka juz widzialem, i zeczywiscie prezentuja sie slicznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2008 dobra dobra panoramy wybajerzone w kosmos że teleskop Hubble'a wymięka, ale jak się w ogóle robi takie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarczuk Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 http://panoramy.zbooy.pl/360/?c=twierdzakr...lang=p&pg=4 Najfajniejsze zdjęcia :) forteczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 24 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2008 Oj tak tak zgadzam się. Klimat genialny :D:D tylko ja dalej NIE WIEM JAK SIĘ TO ROBI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 :arrow: Po pierwsze: robienie panoram to fajna sprawa, dwa: trudniej je zamieszczać w niektórych serwisach, gdyż mało który oferuje zamieszczenie zdjecia w niestandardowym formacie, a trzecia sprawa: nie każdy aparat ma opcje fotografowania w trybie panoramicznym, co prawda da się na upartego zrobić panorame bez tej opcji, ale to już jest troszke trudniejsze i wymaga większej wprawy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 no dobra zakładajmy że mój robi i co w związku z tym?? Robię sobie panoramę okolicy kręcąc się dookoła, a co z niebem i ziemią? tym co nade mną i pode mną? Czy to sobie od tak "powstanie" jak połączę zdjęcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2008 Panorama no cóż super ekstra rzecz ;) i efekty bezcenne :mrgreen: , tylko co :? i jak :cry: się robi :/ Póki co jest "Nasz"niezastąpiony zbooy ze swoją <twórczością>i to powinno Nam wystarczyć :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarczuk Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2008 zbooy ma fajne te panoramy ale my tez chcemy się dowiedzieć jak taką zrobić bez zeby móc sie pochwalić:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi