fortyck Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Mnie też nie ma 1 maja, jestem 3 maja :) Bo jutro mam do zamieszczenia zaległe (sporo ich) wieści na stronie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 a KTK kiedy?? No i jeszce trza trase na 3 maj wymyslec ale chyba tak jak planowalismy Prokocim>Barycz Kosocice>Rajsko i może Swoszowice, bo blisko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2007 No to super bo i mnie nie pasuje 1 maj :mrgreen: Więc pełna synchronizacja hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 2 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2007 Ok. No to moja propozycja jest taka, jutro (3 Maja) o godzinie o godz.10:30 pod bramą fortu Prokocim (najlepiej tam gdzie kiedyś była tablicza stojmy). Trasa Prokocim, schron amunicyjny potem Kosocice, Barycz i kawerny, nastepnie Rajsko może wraz z szancami i na koniec Swoszowice. Piszcie kto chętny, żeby wiadomo na kogo czekac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2007 Było jak zwykle super :D Umówiliśmy się koło Fortu Prokocim od godz. 10:30. Byłem pierwszy, potem przyszedł Matys, a za chwilę yay0, a potem dołączył do nas Wojciech, Joanna z Radkiem się nie pojawili, ale może się spóżnią? No to w czwórkę zwiedziliśmy połowę Fortu Prokocim, gdy zobaczyłem idącą Joannę :D A jednak się spóżnili ale co ważne: przyszli :D Joanna z Radkiem i... psem Szarikiem znanym z poprzedniej tajnej misji :D Więc już w siódemkę zwiedziliśmy cały Fort Prokocim, póżniej poszliśmy do Kosocic; oba forty kosocickie zobaczyliśmy i zwiedziliśmy :) Stamtąd udaliśmy się do kawern kosocickich, a póżniej do Fortu Rajsko i Fortu Swoszowice :D Nie sposób napisać jak było fajnie, do tego śliczna pogoda; nic dodać nic ująć :D Tajną misję czyli łażenie po fortach zakończyliśmy o godz. 15:20. Kto następny napisze swoje wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2007 Tajna misja w 100% udana :mrgreen: Tylko może troszkę męczaca ze względu na pagórkowaty teren :oops: (mofologicznie to już Krapaty :shock: a dokładniej ich przedgórze - p. Wielickie) słoneczko dopisało, z żadnego obiektu nas nie wygonili :mrgreen: psy nas żadne też nie napadły - zresztą mieliśmy obstawę w postaci Szarika hehe :P wszystko udało sie zwiedzić zgodnie z planami - wiec misję nalezy zaliczyć do udanych :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi