yay0 Opublikowano 19 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2007 Zapraszam wszystkich na mój koncert, który odbędzie sie w ta niedziele około 15.30, moze wcześniej moze później. Zagramy troche bluesa i folku :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Chciałbym być tam... ale mogę tylko... duchem :D Trzymam kciuki za Wasz występ :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atterdag Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja też mogę już tylko duchem być - powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Bylem ale dopiero po 18.00. :( Troche sie spoznilem...gral jakis zespol(...)czyli ja takze bylem z Wami tylko "duchem". Ale mam nadzieje ze poszlo Wam niezle chyba :D . P.S. Czekam (nie tylko ja)na relacje z wystepu :P . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 20 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2007 Ja nawet o tym nie wiedziałem ale mam nadzieje że dobrze wam poszło 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Nom szkoda ze wcześniej nie wiedziałam... :? ale na pewno super wam poszło, pozdr. :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 ja patrzyłem na ciebie z góry ;) mniej więcej z wysokości 850 m :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Kurdde ;/ obcięli nam czas z 1h do jakichś 20 miunut ;/ i zagraliśmy tylko 6kawałków... wkurzyli mnie organizatorzy, nie tylko mnie... no cóż zawsze coś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi