Joanna Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hmmm to może zapropunuję aby kolejna nasza tajna misja (sciśle tajna hehe ;) ) odbyła się w godzinach wieczorkowych. :mrgreen: Rozmawialiśmy kiedyś o tym z adminem, można by pozwiedzać jakiś fort może niekoniecznie w środku nocy hehe ale np. o zmierzchu ;) taka tajna misja dla osób o mocnych nerwach hehe ;) Pora roku i długie dni teraz sprzyjają chyba takim przedsięwzięciom :mrgreen: Jeśli chodzi o obiekt to może jakiś artyleryjski, aby było co pozwiedzać :P Ps. Dodatkowo można by akcję połączyć z ogniskiem, itp No i jak się podoba wam taki pomysł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Mnie sie bardzo podoba :D .pomysl ekstra moze bedzie wiecej takich wypadow (w przyszlosci 8) )jak Nam spasuje.z reszta juz na ten temat rozmawialismy :> .w rozmowie z Toba,Adminem i yayO reszta nie byla w temacie :( (brak ich z roznych powodow)ale moze sie teraz odezwa?PS.Co Wy na to reszta KTK...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Tak jak kiedyś już o tym rozmawialiśmy i pisaliśmy; jestem jak najbardziej za taką nietypową tajną misją :) Oczywiście może być połączona z jakimś ogniskiem (do tego np. przekąski jakieś czy cuś) :D A gdzie pójdziemy? no raczej duże forty :mrgreen: a szczegóły się ustali albo na IRC albo na wyprawie KTK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 21 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2007 Hehehe przypomą mi sie czsy jak rok temu w wakacje, na obozie spałem w schronach na pozycji pomorskiej :) było super, ale beton był twardy, choc pod kalimate włożyliśmy chyba tone mchu. W tym roku może mi sie też uda, taka "przygoda" to dam zdjecia :PA co do tej wyprawy, to z checia, a i ognisko byo by super :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 to może do fortu rajsko :?: i kidy :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Co do terminów: no to chyba jakieś weekendowe np. piątek lub sobota wieczór :mrgreen: w tym tygodniu wyprawa, to może coś na Toniach uradzimy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Tonie to dopiero 1006 :). ale uradzic by wypadalo :> . piatek ,sobota to dobre dni tygodnia... :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 22 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 yyy a ja myślałam ze do Toń 27.05 ?? znowu jestem nie na bieżąco :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 Juz bylo 0306 potem 1006 i tak zostalo :D patrz termin wypraw (zapisy) Strona Glowna :D na szczescie nad tym wszystkim panuje Admin z EkipaJemu i Ekipie Wielkie Dzieki bo co bysmy biedni poczeli bez Niego :!: :!: :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 22 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2007 heheh, a pisałem żeby zrobic terminaż na forum, z wyprawami KTK, tajnymi misjami, ircem ?? :P każdy by wiedział kiedy co jest. Co do teriminu, wiadomo że najlepszy jest piątek wieczor, albo jeszcze lepiej sobota wieczor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 no ale termin 27.05 tez się przewinął :twisted: w między czasie tzw. :lol: Matys świetny pomysł z tym terminarzem 8) no a skoro w ten weekend nie ma wyprawy to co porabiacie? a jeżeli nie ten najbliższy to może następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja jestem za, moze ktos bedzie chetny np. na 26?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 23 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Dzień Matki ok :mrgreen: tylko gdzie?? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 ja tez sie przylaczam :) rowniez jestm za :D Dzien Matki w niczym nie przeszkadza :P caly dzien jest do 24.00 :) tylko no wlasnie gdzie??? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 yyy ja jednak 26, 3 tez nie a 10 jest KTK, wiec moze dzien no dniu matki czyli 27?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 23 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2007 Trochę się chyba offtopic zrobił, tak wynika z ostatnich postów :) O zwykłej tajnej misji piszmy w temacie Tajna misja cz.2 :) Co do dnia wieczorowej tajnej misji: będzie to tylko w sobotę :) termin ustalimy albo na wyprawie albo wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 To tak ze wstępnych ustaleń: Data: 26.05.07 :mrgreen: Godzina zbiórki: 20:00 do 20:30Miejsce: Fort RajskoZbiórka: pętla Kurdwanów (autobusowa) i stamtad marsz pod górkę ;)W planie: zwiedzanie fortu + nocne Polaków rozmowy :P Ps. Ognisko na razie zawieszone, ale są plany aby po którejś z wypraw zorganizować.. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Tak, taki jest plan jak napisała wyżej Joanna :) Co do ogniska: zostanie zorganizowane na... 25 wyprawie KTK (rocznica) :D Wtedy Matys przynieś gitarę :) Oczywiście, ognisko możemy zorganizować też na którejś tajnej misji i to nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Jest problem z powrotem :> ciekaw jestem reszty tez macie z tym klopot :?: jak sie z tym uporac :?: :cry: czy kursuja jakies linie nocne :?: bo na rano trzeba do pracy :/ a pieszo to ciezko w mojej sytuacji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 ale dokąd chcesz z tamtąd dojechać ?? autobus MPK 101 - przystanek Rajsko Sklepkursowanie w sobotę 26 maja: ostatnie kursy: 21:02 i 22:12 autobusem tym dojedziesz do Borku Fałęckiego MPK a z tamtąd masz do wyboru.... linie tramwajowe: 8 o godz. 21:08, 21:38 i 22:10 - jedzie do Bronowic Nowych MPK przez ul. Kalwaryjską, Krakowską, Dominikańską i Franciszkańską linia tramwajowa 22 o godz. 21:10, 21:40, 22:12A, 22:42A i 23:08A - jedzie do Walcowni przez R. Grunwaldzkie, al. Pokoju i Plac Centralny A - kurs do przystanku Kombinat oraz linię tramwajową 79 o godz. 21:26, 21:57, 22:27 - jedzie do Cichego Kącika przez Rondo Grunwaldzkie, Dworzec Główny UWAGA: koło fortu Rajsko prócz linii 101 nie kursuje żaden autobus MPK (nawet nocny) - także jeśli chcecie tam zabawić dłużej to radzę wziąć kasę na TAXI... jedyne wyjście Autobus nocny jest natomiast z Borku Fałęckiego MPK jest to linia 608 kursuje ona --> o godz. 0:11, 1:14, 2:23, 3:29 i 4:38 - dojedziecie nią do Placu Centralnego przez ul. Wadowicką, al. Krasińskiego, ulice Podwale, Basztową, Lubicz, Lubomirskiego, al. Powstania Warszawskiego, Mogilską, Pilotów, Dobrego Pasterza, Wiślicką, Piasta Kołodzieja, Obrońców Krzyża, al. Róż i al. Przyjaźni PROPONUJĘ: - pojedźcie taksówką do Borku Fałęckiego (to tylko ok. 5 km -> także mało zapłacicie !! i z tamtąd pojedźcie autobusem 608... jest to najtańsze rozwiązanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 Dzieki wielkie :!: :!: :!: rower 1025 :D czyli taxi i mpk razem wziete :mrgreen: do Bronowic Nowych(w wspolnym polaczeniu srodkow transportu)dotre :?: bo wczas opuszczac Wasze grono nie przystoi mimo wszystko :twisted: jak sie rozejsc to razem(jednoczesnie) :> zobaczymy po reszcie jak to bedzie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 no to tylko linią 8. dotrzesz z Borku do Bronowic --> ostatni kurs w soboty ma o 22.10 z pętli, czyli byś musiał jechać z Rajska autobusem 101 - tym o 21.02 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower1025 Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 chcesz dojechać do Bronowic ? Proszę Bardzo :D ! Linia kierunek Trasa 22 do Kombinat o 23:08 wyrusza z Borku Fałęckiego-------- Ulice:-------- - Zakopiańska-------- - Brożka-------- - Kapelanka-------- - Monte Cassino-------- - Dietla-------- - Grzegórzecka-------- Przejazd: 23 min., 16 przyst.o 23:31 jesteś na Rondzie Grzegórzeckim 602 jadący do Portu Lotniczego (Airport) masz o 23:40 Ronda Grzegórzeckiego-------- Ulice:-------- - Al. Powstania Warszawskiego-------- - Mogilska-------- - Beliny-Prażmowskiego-------- Przejazd: 8 min., 4 przyst.o 23:48 jesteś na Cmentarzu Rakowicki 601 jadący do Bronowic Nowych o 23:56 z Cmentarz Rakowicki-------- Ulice:-------- - Rakowicka-------- - Lubicz-------- - Basztowa-------- - Dunajewskiego-------- - Podchorążych-------- - Bronowicka-------- - Balicka-------- Przejazd: 16 min., 14 przyst.00:12 Bronowice Nowe o 00:12 Bronowice Nowe jesteś na miejscu ew. SOBOTY --> Borek Fałęcki 608 jadący do Placu Centralnego o 00:11 z Borku Fałęckiego-------- Ulice:-------- - Wadowicka-------- - Al. Krasińskiego-------- Przejazd: 15 min., 11 przyst.o 00:26 jesteś --> Teatr Bagatela 601 jaacy do --> Bronowice Nowe o 00:33 z --> Teatr Bagatela-------- Ulice:-------- - Dunajewskiego-------- - Podchorążych-------- - Bronowicka-------- - Balicka-------- Przejazd: 9 min., 9 przyst.00:42 Bronowice Nowe o 00:42 jesteś --> Bronowice Nowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 24 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 kurcze ja juz pisalem ze 26 mi odpada, nawet wieczor... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 24 Maja 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2007 szkoda :( ale z ogniska już się tak łatwo Matys nie wykręcisz :twisted: podobnie jak i reszta - normalnie na ognisku to obecność obowiązkowa :mrgreen: bo inaczej .... hehe admin coś wymyśli :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi