fortyck Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 Czas na nowy temat z serii tzw. tajnych misji :lord: :mrred: Joanna już ma pomysł na taką, ale może sama tu o tym napisze :bemused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 YYY tak tak znowu wszystko na mnie , hehe ;) No to jak by ktoś miał ochotę na nowohuckie forty ?? ;) wiem w sumie była nie dawno dość taka misja; :? ale porzebne mi aktualnie Batowice do zwiedzenia + ew. Mistrzejowice + ew. reszta dla chętnych :P - ale Batowice i Mistrzejowice dla mnie najważniejsze bo nie zagospodarowane są :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 aha co do terminu - to ew. sobota 2.06 lub niedziela w ten weekend najbliższy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2007 ehhh ja jak zwykle odpadam, dopiero po Toniach bede mial wolne weekendy :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 ehhh szkoda :| czyli znowu zapowiada się Trójca nasza hehe ? :?: może jeszcze ktoś chętny? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Trojca :?: ze mna to Liczysz Joanno hm...czy tez nie :?: bo ja sie pisze ale w sobote bo niedziela niestety odpada :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 Wojtek Tak oczywiście że z Tobą :mrgreen: no sobota juz właściwie ustalona została na Ircu :P tylko jescze czekam na propozycje godzinki i miejsca ;) bo mi tam w sumie wszystko jedno :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 No to już wszystko ustalone :mrgreen: jak ktoś chętny szczegółów to zapraszamy na KTKteam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Taaaaaaaaaaaaaaa... tylko tam trzeba jakies hasło, żeby wejść :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Hmm no bo najpierw należy wpisać chęć uczestnictwa w grupie tutaj: http://forum.fortyck.pl/viewtopic.php?t=253 a następnie czekać na decyzję Admina :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2007 Spelnisz warunki :?: jesli tak to by bylo"wszystko" :mrgreen: :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Oto fotki z kolejnej tajnej misji. www.fortyck.pl/inne_16.htm Chcesz mieć ważne informacje o naszych najbliższych działaniach (a zarazem spełniasz warunki przystąpienia)? przyłącz się KTKteam czeka na ciebie :mrgreen: :lord: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jest ktos chetny na wspolne łazenie po fortach, w ten piątek, po Bozym Ciele? Wiem, ze tylko nieliczni szciesliwcy maja wtedy wolne, wiec nie wiem czy wogole ktos sie pisze na cos takiego, ale tych ktorzy maja czas i ochote serdecznie zapraszam :)Co do fortów, to albo mydlniki ( z pobliskimi obiektami ), albo mogiła z grębałowem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kolejna tajna misja już niebawem, więcej w dziale KTKteam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi