fortyck Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 Czas na nowy temat z serii tzw. tajnych misji :lord: :mrred: Joanna już ma pomysł na taką, ale może sama tu o tym napisze :bemused:
Joanna Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 YYY tak tak znowu wszystko na mnie , hehe ;) No to jak by ktoś miał ochotę na nowohuckie forty ?? ;) wiem w sumie była nie dawno dość taka misja; :? ale porzebne mi aktualnie Batowice do zwiedzenia + ew. Mistrzejowice + ew. reszta dla chętnych :P - ale Batowice i Mistrzejowice dla mnie najważniejsze bo nie zagospodarowane są :>
Joanna Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 aha co do terminu - to ew. sobota 2.06 lub niedziela w ten weekend najbliższy ;)
Gość Matys Opublikowano 27 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2007 ehhh ja jak zwykle odpadam, dopiero po Toniach bede mial wolne weekendy :x
Joanna Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 ehhh szkoda :| czyli znowu zapowiada się Trójca nasza hehe ? :?: może jeszcze ktoś chętny? ;)
Wojciech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Trojca :?: ze mna to Liczysz Joanno hm...czy tez nie :?: bo ja sie pisze ale w sobote bo niedziela niestety odpada :/
Joanna Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2007 Wojtek Tak oczywiście że z Tobą :mrgreen: no sobota juz właściwie ustalona została na Ircu :P tylko jescze czekam na propozycje godzinki i miejsca ;) bo mi tam w sumie wszystko jedno :mrgreen:
Joanna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 No to już wszystko ustalone :mrgreen: jak ktoś chętny szczegółów to zapraszamy na KTKteam ;)
Krydo Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Taaaaaaaaaaaaaaa... tylko tam trzeba jakies hasło, żeby wejść :cry:
Joanna Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Hmm no bo najpierw należy wpisać chęć uczestnictwa w grupie tutaj: http://forum.fortyck.pl/viewtopic.php?t=253 a następnie czekać na decyzję Admina :mrgreen:
Wojciech Opublikowano 31 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 31 Maja 2007 Spelnisz warunki :?: jesli tak to by bylo"wszystko" :mrgreen: :evil:
fortyck Opublikowano 2 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2007 Oto fotki z kolejnej tajnej misji. www.fortyck.pl/inne_16.htm Chcesz mieć ważne informacje o naszych najbliższych działaniach (a zarazem spełniasz warunki przystąpienia)? przyłącz się KTKteam czeka na ciebie :mrgreen: :lord:
Gość Matys Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2007 Jest ktos chetny na wspolne łazenie po fortach, w ten piątek, po Bozym Ciele? Wiem, ze tylko nieliczni szciesliwcy maja wtedy wolne, wiec nie wiem czy wogole ktos sie pisze na cos takiego, ale tych ktorzy maja czas i ochote serdecznie zapraszam :)Co do fortów, to albo mydlniki ( z pobliskimi obiektami ), albo mogiła z grębałowem.
fortyck Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2007 Kolejna tajna misja już niebawem, więcej w dziale KTKteam :mrgreen:
Rekomendowane odpowiedzi