fortyck Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 (edytowane) Zapraszam wszystkich zainteresowanych ciekawymi wycieczkami po fortyfikacjach Twierdzy Kraków, by przyłączyli się do nas. Wystarczy spełnić następujące warunki: - zarejestrować się na naszym oficjalnym forum: http://forum.fortyck.pl- wpisać się do tematu: Wejściówka do KTK- po zapoznaniu się tam z Regulaminem KTK i Regulaminem Forum: możesz śmiało do nas przyłączyć http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Proste zasady a tyle korzyści http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif (Nie pisać tu innych postów - bo takie posty będą usuwane - poza zgłoszeniem się) Regulamin wypraw KTK http://www.fortyck.pl/faq_ktk.htm Regulamin Forum :arrow: http://forum.fortyck...egulamin-forum/ Zapraszamy w Krąg Twierdzy Kraków... Edytowane 7 Lipca 2013 przez fortyck Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 hehe no i dobrze ;) no tom zagłaszam się :mrgreen: ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 29 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2007 bardzo dobrze :D ja tez wobec powyzszego zglaszam sie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 2 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2007 Ja też ja też :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 7 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2007 ja sie zapisuje ;) jesli mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julia Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Chcę się wpisać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłaszam sie na ochotnika ! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2008 oczywiście ja sie też zapisuje :P ale to oczywista oczywistość skoro tu pisze :P Pozdrawiam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Jestem zinteresowany wyprawami, chciałbym znać więcej szczegółów, terminy. Proszę o wejściówkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Ganonim Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłaszam sie po wejściówkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Czesć . Zgłaszam sie . Byłam na 31 wyprawie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommy_c Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Witam. Zgłaszam się po wejsciówke i pozdrawiam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matchless Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witam serdecznie. Bardzo prosze o wejściówke do KTK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 20 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2009 witam :) bardzo prosze o akceptacje mnie, z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 To ja też poprosze :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomasso Opublikowano 20 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2009 Witam wszystkich i jako zainteresowany wycieczkami po fortyfikacjach Twierdzy Kraków proszę o wejściówkę. PozdrawiamThomasso Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 witam wszystkich , prosze o wejściówke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pastesz Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Witam Państwa, niedawno rozpocząłem swoją wędrówkę po Twierdzy Kraków i z wielką chęcią się przyłączę. Uprzejmie proszę o wejściówkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saladdin Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 I ja także poproszę o wejściówkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robaktp Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2010 Zgłaszam się jak najbardziej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GhosT Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Czesc, poprosze o wejsciowke :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walen Opublikowano 4 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 Ja również chciałbym się przyłączyć Pozdrawiam i proszę o kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justyna7 Opublikowano 8 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2010 ja również sie zgłaszam : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esteem Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 poproszę o wejściówkę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaniaKaniowski Opublikowano 25 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2010 Bardzo proszę o wejściówkę do KTK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi