Skocz do zawartości

Tajne Misje

Joanna
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

No to tylko powtórzę tutaj dla porzadku:

Cel najbliższej misji: Batowice + Mistrzejowice + ew. dalsze forty nowohuckie :mrgreen:

Data: Sobota - 2.06.07

Miejsce zbiórki: pętla tramwajowa w Mistrzejowicach (os. Złotego Wieku) linie: 9, 16, 20, yy więcej nie pamiętam http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif

Godzina: ok 10 - 10:40 http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Hehe, ale było :)

Wpierw z Wojciechem czekaliśmy na pętli tramwajowej na Joannę, nie przyszła? czyżby coś jej pilnego wypadło? spóżni się?

Ale kolejne tramwaje przyjeżdżały i nadal jej nie było...

Więc postanowiliśmy we dwójkę ruszyć na Fort Batowice a potem Fort Mistrzejowice...

Było o czym pogadać, jak zawsze :mrgreen:

Zwiedziliśmy połowę obiektu i nagle zza drzew :bemused: wyłania się postać... Joanny :D

Jednak się spóżniła mocno, ale przyszła i się we trójkę znależliśmy :lord:

Teraz ponownie już razem zwiedziliśmy cały obiekt Batowic, czasem się trzeba było ukłonić nisko :mrred:

Póżniej udaliśmy się w stronę Mistrzejowic i tamtego Fortu Mistrzejowice...

Trafiliśmy jak koszą trawę wokół Fortu Mistrzejowice.

Zobaczyliśmy zdewastowany Fort wewnątrz i udaliśmy się w powrotną drogę do swoich domów i gdzie tam jeszcze trzeba było.

Jak wracaliśmy na przystanek tramwajowy (było koło 13), rozpętała się ulewa, która trwa nadal do chwili obecnej (a jest godz. 14:43)...

Dobrze, że chyba :lord: nie zmokliśmy; zaraz każdy miał swój tramwaj :mryellow:

:arrow: www.fortyck.pl/inne_16.htm

Dzisiejsze imprezy z okazji 750 - lecia lokacji Krakowa chyba nie wypaliły przez tą pogodę, np. Parada Smoków :mrred: :lord: :bemused: :mrgreen:

Tak tak fajowo bylo :mrgreen:

Nam na szczescie nie padalo (dopiero pozniej) :>

Dotarlem do domciu na 14:00 :P

W drodze z przystanku tramwajowego (zywej duszy) lalo dobrze ze mialem"sztormiak"

bo w innym wypadku poplynal bym razem z deszczem :mrgreen:

Imprezy trzeba bedzie ogladac przez:TV,net itp.coz poradzic taka wola niebios :/

• 4 tygodnie później...

Zapowiada się kolejna tajna misja (dzienna, hehe) :mrgreen:

Na pewno w sobotę (albo 30 czerwca lub 2 lipca).

Uda się, jeśli pojawi się na niej Bartek, chcący przystąpić do KTKteam wreszcie oraz Łukasz :D

A cel tej misji to: Fort Krzesławice, Fort Grębałów.

7 lipca pasuje jak ulał :D:D:D ja się piszę oczywiście tym bardziej że tych fortów jesio nie widziałem :D:D:D aa i mam nadzieję że to dniowa wyprawa, bo z wieczorkim może być u mnie problem

Jeśli 7 lipca ci pasuje to super :mrgreen:

Ale mam inną propozycję na tą tajną misję: Fort Prokocim, Forty Kosocice, Fort Rajsko :D

Zwłaszcza Prokocim i Rajsko są super.

Ta propozycja jest o tyle ciekawsza, że poprzednia (Krzesławice, Grębałów) jest nieciekawa ze względów, że nie da się połazić po fortach, bo są zagospodarowane, poza łażeniem na zewnątrz nich ale i tak czasem są problemy bo zabraniają.

Więc może być ta nowa? :P

Zostało tylko ustalenie miejsca zbiórki, godziny.

tylko ja się dowiem czy w sobotę 7 lipca na Prokocimiu nie będzie strzelanek ASG, ale chyba nie bo gdzieś pod kielcami jakiś większy zlot ma być właśnie 7 więc powinien być fort pusty.

info postaram się umieścić najpóźniej jutro

dobra już wszystko wiem - co tydzień na prokocimiu się coś dzieje (jakaś mniejsza lub większa impreza ASG) więc teraz nie wiem czy będziemy sie tam pakować czy nie. Od siebie powiem że średnio mi się chce tam jechać jak będzie tam się strzelać masa moich kumpli ale z drugiej strony ja się dostosuje do reszty. Tak że w/w Forty możemy obskoczyć 7 w sobotę

Jako, że raczej zaczniemy od Prokocimia to tak:

Zbiórka: Przed Fortem Prokocim (naprzeciwko pobliskich budynków Akademii Medycznej), tuż przed dróżką prowadzącą na teren Fortu.

Godzina zbiórki: 11:00 do 11:25

Tą trasę fortową pokonamy jak zwykle... pieszo :) bo blisko są położone te forty i miła też wtedy pogawędka ;)

Joanno

Skąd masz takie rewelacje?

Jeśli tego wejścia nie załatwiał Filip to kto to zorganizował?

Nie można informować o takim wejściu teraz - za póżno, przynajmniej z tygodniowym wyprzedzeniem...

Bo to by była wyprawa KTK więc w sobotę nie może być tylko w niedzielę, a nie tajna misja.

Mam taka prośbę - jako iż zazwyczaj staram sie wcześniej niż jest to planowane, ale z mojej wioski busy w sobotę kursują co dwadzieścia minut (podobno) to gdyby mnie nie było w czasie planowanego spotkania to 508 308 039 :lol:

a i od której strony dokładnie się spotkamy bo budynki akademii są od zachodniej czyli jak rozumiem gdzieś od szyi fortu tak??

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...