fortyck Opublikowano 30 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Hehe, to dobrze. Bardzo dobrze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 no to możemy iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 31 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Zapewne zaszło małe niedomówienie: na baterie zaproponowane przez Grega idziemy ale... na 23 wyprawie KTK; a to zupełnie inny temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 To co w koncu bo jest male zamieszanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Na razie dziennej tm nie będzie, będzie ale wieczorna :) A o wieczornych misjach jest osobny temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Miodzik :D a ja dziś byłem na F2 - zwiedziłem dokładnie pozostałości wysadzonej części, znalazłem FS-3 - fajnie wygląda ale jakby mi nikt nie powiedział że to szaniec to bym w życiu nie powiedział. Następnie udałem się na F39 Olszanica, ale teren zamknięty bo kolonia harcerska teraz w nim siedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 słuchajcie a może wybierzemy się na jakąś TM np na rowerach?? co wy na to?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Dobry pomysł, choć... ja na przykład nie mam roweru :mrgreen: Na razie możemy zostać przy tradycyjnej metodzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 ja mam rower ale sił nie mam :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi