Joanna Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Po pierwszej naszej inicjatywie na Wzgórzu Kaim ;) Czekamy na kolejne akcje pod hasłem "sprzątacze wszystkich krajów, łaczcie się" hehe :mrgreen: Miejmy nadzieję, że akcje grupki entuzjastów będa coraz mniej potrzebne gdyż wszystkie forty będa ładnie utrzymane ;) Jednak skoro to na razie pozostaje jedynie w sferze marzeń :devil: to należy zrobić coś wspólnie i wygrzebać niektóre obiekty forteczne spod śmieci :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Tak,tak ale niektorzy maja Nas za przyslowiowych porywajacych sie z motyka na slonce.Duzo mowia ,a malo robia-Krydo jest przykladem,ze nic nie robmy bo to bez sensu...szkoda :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2007 Mnie nie obchodzi co piszą tacy jak Krydo o naszych działaniach, robimy to, chyba nie tylko ja, z przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 może wybralibyśmy sie do jakiegoś fortu posprzątać :D :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 np F50 z kulek bb - 6 mm zebralibyśmy ich kilkaset tysięcy :P jak nie milionów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2007 Ha ha ha ha dobre Łukasz bardzo dobre :mrgreen: przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Łukasz, dobry tekst :) A poważnie: to zaproponujcie ''jakiś'' fort; ale tak rozsądne sprzątanie (przecież nie z gruzu ale ze śmieci, itp.)... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 ja proponuję F 41a - mały, uroczy i strasznie zaniedbany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi