Joanna Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Po pierwszej naszej inicjatywie na Wzgórzu Kaim ;) Czekamy na kolejne akcje pod hasłem "sprzątacze wszystkich krajów, łaczcie się" hehe :mrgreen: Miejmy nadzieję, że akcje grupki entuzjastów będa coraz mniej potrzebne gdyż wszystkie forty będa ładnie utrzymane ;) Jednak skoro to na razie pozostaje jedynie w sferze marzeń :devil: to należy zrobić coś wspólnie i wygrzebać niektóre obiekty forteczne spod śmieci :P
Wojciech Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Tak,tak ale niektorzy maja Nas za przyslowiowych porywajacych sie z motyka na slonce.Duzo mowia ,a malo robia-Krydo jest przykladem,ze nic nie robmy bo to bez sensu...szkoda :x
fortyck Opublikowano 30 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2007 Mnie nie obchodzi co piszą tacy jak Krydo o naszych działaniach, robimy to, chyba nie tylko ja, z przyjemności.
Bartek Kocot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2007 może wybralibyśmy sie do jakiegoś fortu posprzątać :D :mrgreen:
Gość Lukasz Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 np F50 z kulek bb - 6 mm zebralibyśmy ich kilkaset tysięcy :P jak nie milionów
Wojciech Opublikowano 29 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2007 Ha ha ha ha dobre Łukasz bardzo dobre :mrgreen: przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać
fortyck Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 Łukasz, dobry tekst :) A poważnie: to zaproponujcie ''jakiś'' fort; ale tak rozsądne sprzątanie (przecież nie z gruzu ale ze śmieci, itp.)...
Gość Lukasz Opublikowano 30 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 30 Października 2007 ja proponuję F 41a - mały, uroczy i strasznie zaniedbany
Rekomendowane odpowiedzi