Joanna Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 No to oficjalnie otwieram temat na pogaduszki ;) Cos Cię dziś wkurzyło? Coś rozweseliło? Przytrafiło się cos miłego :mryellow: albo nic sie nie stało - i to też dobra wiadomośc na dziś :> Masz coś czym chciałbyś się podzielić z użytkownikami grupki :D moze chciałbyś nam coś ciekawego opowiedzieć :> To jest to temat dla Ciebie :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Wtam wszystkich i moze zacznę od tego ze Dziś Dzień Dziecka :mryellow: czyli wszystkich nas ;) i to jest pozytywna wiadomoś na dziś a kolejna wiadomośc pozytywna jest taka że dziś PIĄTEK :bemused: czyli od jutra weekend :mrred: i jescze jedna wiadomość na dobry dzień: jutro -Tajna Misja do Batowic :devilyellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Z okazji Dnia Dziecka: Wszystkim małym i dużym Dzieciom życzę Wszystkiego Najlepszego :D Gratuluję tematu :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 1 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Tak tak jeszcze zdaze :D jako ze dzis Dzien Dziecka wszystkim malutkim ,duzutkim i bardzo duzym dzieciom zycze usmiechu na codzien :mrgreen: spelnienia marzen i pragnien :> temat w deche :!: Co do dnia to byl ekstra bo koncert na rynku ktory widzialem i slyszalem kto nie byl niech zaluje :P bo w telewizji to nie to samo :| Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 5 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hejka :mrgreen: Tak tak fajny temat, tylko nikt nie pisze, hehe :P To ja tylko powiem, że jeszcze tylko jutro i kolejny długi weekend przed nami :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: pogoda dziś jakaś taka nie zdecydowana.. :| ale udało mi sie objechać dzis bez deszczu (na rowerku) nawet; choć cały czas nastawiałam się na to ze mnie zleje hehe :D yyy czy ktoś oglądał wczorajszy koncert na rynku? ;) to prosze sie podzielić wrażeniami :> a tak poza tym miłego popołudnia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Hehe :mrgreen: Nikt nie pisze bo ma tyle do napisania, że nie wie od czego zacząć ;) Święto już pojutrze, a od piątku wieczora do soboty wolneee a w niedzielę wyprawa do Toń :D Może z czasem kupię sobie jakihś rower :lord: Miłego popołudnia :bemused: Myślę nad zmianą motta w KTK ;) na inne coś, może jakieś sugestie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Czolem :mrgreen: Jak to nie pisze nikt a My to co :?: ja ogladalem (w TV) :P byli :Skaldowie,Andrzej Sikorowski i Pod Buda,babka na W...zapomnialem nazwiska ogolnie scena krakowska z klubu pod Jaszczurami :> weekend taaak :/ ale 7.06 i 10.06 tylko "prawie robi wrazenie" :D co do motta KTK to proponuje "klub ludzi pozytywnie zkreconych" :P Milego poznego juz popolodnia :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 5 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Wojciech, To nowe (ewentualne) motto KTK nie może być długie, ale krótkie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 To moze takie :mrgreen: "zolto-czarni"-skojarz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 6 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 A jeszcze pytanie Jaka Macie tapete w kompie? (nie piszcie ze fort lub cos w tym rodzaju) Milego popoludnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2007 hehe ja mam sielsko anielską wysepkę, taką na tle lazurowego morza :mrgreen: hmmm może KTKteam - sprawdź sam ;) albo wejdź i się przekonaj :D albo "KTKteam to coś dla Ciebie" 8) a ja właśnie wróciłam z koncertu na rynku :mrgreen: potwierdzam ze tam trzeba być atmosfera jest niesamowita :mrgreen: a jutro ENNIO MORRICONE - kto się wybiera? ja na pewno :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Mam tapetę standardową (taka jaka jest po zainstalowaniu Windows XP) :) Co do motta czy hasła do KTK (nie KTKteam): pozostaje (jak kiedyś) tylko napis: KRĄG TWIERDZY KRAKÓW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Dzisiaj koncert ale to dopiero po Procesji Bozego Ciala... juz nie moge sie doczekac Ennio Morricone :!: pewnie w domu bede juz :?: w piatek wczesna pora :mrgreen: pozdrawiam milego obchodu swieta i odpoczynku bo w koncu dlugi weekend (szkoda ze dla nie licznych) :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 7 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 Wlasnie wrocilem z koncertu :P A koncert to oczywiscie-ENNIO MORRICONE i jego nowosc "Piesn o Bogu ukrytym" Kto nie byl niech zaluje... :( pieknie bylo solowki i nie tylko partie skrzypcowe ,solowki skrzypcowe i flet(lub cos w tym rodzaju) chor tez mial swoje wejscia a wszystko to pod dyrekcja Maestro Ennio Morricone gra ki dzwiekow urzekla nie tylko mnie...mase ludzi muzykow jak i ludzi ktorzy sluchaja muzyki magiczny KRAKOW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 7 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2007 hehe Wojtek ja też byłam :mrgreen: niesamowiete wydarzenie artystyczne rzeczywiście ;) tylo mam jedno zastrzeżenie mianowicie za słabe nagłośnienie :| jak ktos dalej stał to nie było nic słychać, ale jak się podeszło (a raczej przebiło przez tłum) to już oki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hej Hej :mrgreen: Tak sie tylko przyszłam zameldować hehe, że żyję ;) pomimo ze na Ircu mnie nie ma :| Pozdrawiam was i do zobaczenia (miejmy nadzieję) na ognisku. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 14 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2007 Hejka __________ zapracowana kobietoIRC bez ciebie marnieje Pozdro i dozo na ogniskuP.S.nawet nie wyglupiaj sie z tym "miejmy nadzieje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 :mrgreen: Piwa lejcie :mrgreen: Lato (astronomiczne) nadchodzi dziś o 20:06 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Sądząc po pogodzie to chyba jesień już jest :D co do tapet to mi po pulpicie pływa pancernik Gneisenau, a jeśli chodzi o tapety fortów to co powiecie na to :D:D:D http://img507.imageshack.us/img507/4643/dsc07654mc4.jpg Zrobiłem to foto w zeszłym roku coś w okolicach września - mam nadzieję że wiecie co to za fort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 24 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 Łukasz, Piękne zdjątko - jakie romantyczne ;) Te chaszcze to mi tylko przypominają "Kocie uszy" Lunety Warszawskiej - czy dobrze zgadłam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 oczywiście że to Lunetka :D:D jeśli chcesz to przeklej linka do twego tematu o Lunecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Boże jaki jestm zmęczony robotą , nie ma głupszych ludzi od turystów ...dzisaj na rynek 4 hiszpanki około 50 i chciały wynająć melexa na 1/2 godziny aby zwiedzać nim katedre ..... :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 :mrred: Ahahahahehehe... :lord: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Ostatnio chodzi mi po głowie taki nietuzinkowy pomysł...mianowicie zastanawiam się czy w obrębie fortów , a szegulnie tych obiektów opuszczonych ,a niektórych tak jak FS42 zapomnianych , szukając nie znalazło by się jakiś pozostałości po żołnieżach austro węgierskich , mam na myśli jakieś pożucone bagnety , kabury , guziki , karabin , oczywiście nie na wieżchu a gdzieś pod ziemią nie głęboko...wydaje mi się to prawdopodobne . Oczywiście kupiłbym metalowykrywacz i łopate saperke...mogło by być ciekawie . Jedno mnie tylko nurtuje , czy w owych czasach istniały już miny przeciw piechotne ? Niechciałbym żeby komuś jakiś niewypał noge urwał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 mnie się wydaje iż jeśli takowe coś było to już to wykopano, bo takich maniaków jak ja czy ty jest duuuużo (wiem to z moich okolic) ale nie jest powiedziane że jeśli już ktoś czegoś szukał to to znalazł lub też znalazł wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 24 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 no właśnie... ale czy w owych czasach były już miny??...właściwie mogą być nawet po 2 wojnie światowej... kilkanaście lat temu na ulicy Jaworskiego ( zobacz na www.dobaku.pl ) , na Olszy , u kolegi w ogródku na kamieniczką jak montowaliśmy ogrodzenie wykopaliśmy pocisk czołgowy nieodpalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi