Greg Opublikowano 30 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 jestem utopiony po uszy z robotą , także jak będzie jakaś wyprawa lub spotkanie to dajcie mi cynka na kom. 512-98-16-52 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 No na razie nie planuję uruchamiać powiadamiania o wyprawach KTK i Fortecznych Misjach czy ogniskach drogą SMS - ową 8) Miałem to już dawno napisać ;) ale lepiej póżniej niż wcale :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 30 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2008 Pora by ten sympatyczny temat odżył :mrgreen: Na początek mała zagadka, mamy przecież wyszukiwawczy wzrok http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif Z cyklu odnajdż szczegóły z tego zdjęcia: gdzie jest żywa dusza wśród roślin? http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/laugh.gif https://lh4.googleusercontent.com/-oMyAVmkIvSQ/T0QsrHxDm5I/AAAAAAAAEFc/Qrs4hM1pUIw/s576/img0451sh0.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Obok drzewa po prawej . Ok 3 cm. do prawej krawędzi zdjęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 i wygląda jak Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Przyjrzałem się oryginalnej rozdzielczości (powiększałem też) zdjęcia i... stwierdzam, że to nie Wojtek ;) choć ktoś podobny... sobowtór? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 w sumie to mnie się wydaje, że tam są dwie osoby z czego jedna siedzi i jest lekko zasłonięta przez osobę stojącą... może ktoś z grup ASG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zdecydowanie tak, była tam właśnie grupka osób, chowali się po całym terenie Fortu Prokocim, strzelali, nawet mnie grzecznie wyprosili z obiektu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Karczma czyli rozumiem, tematyka dowolna?No to kto był ostatnio na jakimś koncercie?Pytam oczywiście nie przypadkiem ;)W październiku i listopadzie zaliczyłem ich kilka :)Z najświeższych to w tą sobotę byłem na Acid Drinkers w Loch NessPodsumowanie:Średni kac (standard), spuchnięty nos, ugryziony język (sam się ugryzłem), bolące mięśnie w szczególności szyja :)Było szaleńczo diabelsko :mrred: Nawet nie wiem co grali, nie jestem fanem Acid Drinkers, poszedłem z kumplami dla rozrywki. Za to wiem, że 10 metrów od sceny walka i szaleństwo jest niezłe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a słyszałeś że gitarzysta Drinkersów w niedziele (wczoraj) zmarł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Tak słyszałem, wielka szkoda, niemniej koncert przedni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 JA ostatnio byłam na najboższym koncercie w życiu . W Loch Ness grali Farben Lehre .Taaaaaaaaak fajnie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 a jeszcze n ie byłem w Loch Ness, ale za to w 2000 roku byłem na Kukizie w Chrzanowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Nie byłem na żadnym koncercie ale... dawno, dawno temu byłem na występie Z. Wodeckiego, gdzieś w latach 80., ''Pszczółka Maja'' oczywiście była :mrgreen: Jakoś mnie nie bierze na koncerty... wolę posłuchać z płyt czy oglądnąć na DVD. Aha... (czasem) słucham w piątek - sobotę transmisji (no nie do rana, bo tyle trwa) z dyskoteki ''Energy 2000'' w Radiu Alfa :mrgreen: niezłe kawałki miksują czasem :mrred: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 nooo dobre techno nie jest złe - wolę osobiście inne gatunki muzyczne, ale czasem i bas potrafi poprawić humor. Polecam wam wszystkim: www.jamendo.com wystarczy się zalogować i całkowicie za darmo (artyści wyrażają na to zgodę) ściągać różne albumy, wszelkiej maści i rasy. Adamie jak dla Ciebie to polecam takiego wykonawcę jak: http://www.jamendo.com/pl/album/7406 ściągnij i posłuchaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 1 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2008 Łukasz, fajna sprawa z tą stroną co podałeś, bo jest też taka strona w podobnym stylu ale na innych zasadach działa: Last.fm. Wykonawca Samadhi ma niezłą muzykę... ale Kitaro rulez :mrgreen: a co mnie takiego zafascynowało w tej muzyce Kitaro? coś więcej, sposób postrzegania przyrody, natury... :roll: stąd też między innymi na moich zdjęciach z naszych wyjść fortecznych tak wiele zdjęć Natury... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 Kto odgadnie kto z naszych uczestników FMW z 6.12.08 jest na tym zdjęciu? proszę o zaznaczenie tego miejsca na zdjęciu np. kółkiem w programie np. Paint w Windows :mrgreen: https://lh4.googleusercontent.com/-5hlRRVbI2Rc/T0QtIojF_dI/AAAAAAAAEF0/r9aajTszrPE/s576/img0716ar5.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 http://big.photos.nasza-klasa.pl/8315579/59/other/std/373cb2431e.jpeg Pamiętam tą sytuacje . Ja wówczas ogladałam podpisy na bramie wjazdowej do Fortu LAsówka ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2008 hihi sam nie wiem czy to ja, ale sądząc po tym, że ta osoba na foto jest deko zgarbiona to pewno ja haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2009 Będąc wczoraj w Forcie Lasówka zobaczyłem, że dwójka młodych ludzi (nie więcej niż 18 lat) z grupy (bo nie raz ich tu już widziałem) gry w paintball (odmiana bardzo amatorska) pięknie sprzątała wnętrze (tam gdzie są te ''wielkie drzwi'') obiektu z gruzu, śmieci; co prawda na własny użytek (by się w czasie gry nie potknąć czy by cicho się skradać) ale bardzo to mnie ucieszyło. Mieli ze sobą łopaty (mieszkają w pobliżu), tak że praca szła wre :) aż co chwilę chmury prochu wylatywały na zewnątrz :) My też mieliśmy kiedyś akcję sprzątania: ale na wzgórzu Kaim (tematy o tym są w KTK, proszę poszukać). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Wiosna nadeszła, więc pora odświeżyć i ten zaniedbany przez tyle już lat temat, dość ciekawy w swych zamierzeniach; albowiem możecie tu pisać różne sprawy codzienne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi