fortyck Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wreszcie dziś odbędzie się (kolejna już) wyprawa do Fortu 44 Tonie :D Poprzednie terminy w maju ''nie wypaliły'' z powodu albo niepogody albo nieobecności ważnych uczestników http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Dziś będzie z pogodą w stylu chyba conajmniej: welcome to hel(l) :mrred: :lord: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dla "niektorych"uczestnikow pierwsza wyprawa,a do Fortu 44 Tonie w szczegolnosci :P Co do terminow "majowych"kazdemu cos...wypadlo :/ Ale z pogoda nie bedzie tak znowu zle (bywalo roznie)i przezylismy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2007 Było bardzo fajnie, kto nie był niech żałuje ;) Ale roślinność to tam jest bujna bardzo :mrgreen: Oraz forteczne poziomki wielu posmakowały :mrgreen: Dzięki za udział w nieco okrojonym zwiedzaniu Fortu Tonie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 no i flaczki były the best :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Matys hehehehe :twisted: Ogólnie podsumowując to wyprawa bardzo udana :mrgreen: Pomimo,że nie udało sie zobaczyć pewnych ciekawych elementów :? to fort Tonie rzeczywiście robi ogromne wrażenie - zwłaszcza jak się jest w nim po raz pierwszy ;) No i przyznaję rację Matysowi - drugiego takiego jak Tonie nie ma :shock: pogoda też okazała się dla nas łaskawa ;) a ciepły letni deszczyk od czasu do czasu dawał przyjemne orzeźwienie 8) Pękowice zapowiadają się natomiast na bardzo pięknie odnowiony obiekt :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2007 Matys,Joanna______________________ haha ale dajecie popalic :mrgreen: Wszystko bylo bardzo dobrze ale moglo byc jeszcze :?: lepsze... Fort bardzo fajowy :!: :!: :!: Wszystko (prawie)poszlo po mojej mysli :P Licze w przyszlosci na podobne ,a moze jeszcze lepsze wrazenia z wyprawy :twisted: Co do Pekowic to ja lubie...ostre wejscia niekoniecznie przez brame :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam nadzieję że i mnie sie uda gdzieś z szanownym gronem wyskoczyć, bo jak na razie zwiedzanie fortów na kocią łapę mi sie podobało, ale wiecie jak to jest... mała wiedza i nie wszędzie się wejdzie. Jak na razie, mam za sobą przedewszystkim Kościuszko, Bodzów, Olszanice, Mydlniki, Luneta warszawska, koło Kleparza jestem codziennie lecz w środku nie byłem, Batowice i Mistrzejowice. no i Wawel.. czyż nie rażąca w oczy ilość fortów?? NIE dlatego tez mam właśnie nadzieję że uda mi się zobaczyć więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 Łukasz, No to z nami zobaczysz sporo fortów, ale Fort Tonie już przepadł, ale wkrótce jak otworzą tam Muzeum TK to będzie też spora atrakcja razem się wybrać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2007 no kurde normalnie ja mam nadzieję bo żywcem nie mam jak sie wybrać a samemu to chyba wiecie jak jest :D:D, albo się nie chce, albo się nie chce albo się czasu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi