fortyck Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Wreszcie dziś odbędzie się (kolejna już) wyprawa do Fortu 44 Tonie :D Poprzednie terminy w maju ''nie wypaliły'' z powodu albo niepogody albo nieobecności ważnych uczestników http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Dziś będzie z pogodą w stylu chyba conajmniej: welcome to hel(l) :mrred: :lord:
Wojciech Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2007 Dla "niektorych"uczestnikow pierwsza wyprawa,a do Fortu 44 Tonie w szczegolnosci :P Co do terminow "majowych"kazdemu cos...wypadlo :/ Ale z pogoda nie bedzie tak znowu zle (bywalo roznie)i przezylismy :D
fortyck Opublikowano 12 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2007 Było bardzo fajnie, kto nie był niech żałuje ;) Ale roślinność to tam jest bujna bardzo :mrgreen: Oraz forteczne poziomki wielu posmakowały :mrgreen: Dzięki za udział w nieco okrojonym zwiedzaniu Fortu Tonie :D
Gość Matys Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 no i flaczki były the best :mrgreen:
Joanna Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Matys hehehehe :twisted: Ogólnie podsumowując to wyprawa bardzo udana :mrgreen: Pomimo,że nie udało sie zobaczyć pewnych ciekawych elementów :? to fort Tonie rzeczywiście robi ogromne wrażenie - zwłaszcza jak się jest w nim po raz pierwszy ;) No i przyznaję rację Matysowi - drugiego takiego jak Tonie nie ma :shock: pogoda też okazała się dla nas łaskawa ;) a ciepły letni deszczyk od czasu do czasu dawał przyjemne orzeźwienie 8) Pękowice zapowiadają się natomiast na bardzo pięknie odnowiony obiekt :>
Wojciech Opublikowano 13 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2007 Matys,Joanna______________________ haha ale dajecie popalic :mrgreen: Wszystko bylo bardzo dobrze ale moglo byc jeszcze :?: lepsze... Fort bardzo fajowy :!: :!: :!: Wszystko (prawie)poszlo po mojej mysli :P Licze w przyszlosci na podobne ,a moze jeszcze lepsze wrazenia z wyprawy :twisted: Co do Pekowic to ja lubie...ostre wejscia niekoniecznie przez brame :mrgreen:
Gość Lukasz Opublikowano 20 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2007 Mam nadzieję że i mnie sie uda gdzieś z szanownym gronem wyskoczyć, bo jak na razie zwiedzanie fortów na kocią łapę mi sie podobało, ale wiecie jak to jest... mała wiedza i nie wszędzie się wejdzie. Jak na razie, mam za sobą przedewszystkim Kościuszko, Bodzów, Olszanice, Mydlniki, Luneta warszawska, koło Kleparza jestem codziennie lecz w środku nie byłem, Batowice i Mistrzejowice. no i Wawel.. czyż nie rażąca w oczy ilość fortów?? NIE dlatego tez mam właśnie nadzieję że uda mi się zobaczyć więcej
fortyck Opublikowano 21 Czerwca 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 Łukasz, No to z nami zobaczysz sporo fortów, ale Fort Tonie już przepadł, ale wkrótce jak otworzą tam Muzeum TK to będzie też spora atrakcja razem się wybrać :)
Gość Lukasz Opublikowano 21 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2007 no kurde normalnie ja mam nadzieję bo żywcem nie mam jak sie wybrać a samemu to chyba wiecie jak jest :D:D, albo się nie chce, albo się nie chce albo się czasu nie ma
Rekomendowane odpowiedzi