fortyck Opublikowano 21 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Oto rejestracja o której kilka razy wspominałem, że ją zapisałem, podczas gdy sprawcy wycinali drzwi pancerne w Forcie 50a Lasówka: Samochód: Żuk koloru ''żółtego''Rejestracja: KKT 2860 Ale póżniej, gdzieś w roku 2001 lub póżniejszym, ponownie zastałem tam, ale inny typ samochodu: Samochód: LublinRejestracja: KVB 4458 No pewnie, że to już za póżno, bo zmienili auto i rejestrację... a może nie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 23 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 do 2 lat pozbawienia wolności . Na następny raz 112 z komórki i do 10 minut ich mają . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 :mrgreen: Wtedy nie było jeszcze numeru 112 ;) A sam się bałem jak nic ;) (w końcu ich było kilka osóB) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Jak ktos znajdzie to opony poprzebijac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 spalić z kierowcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2007 Przejechac ich walcem i na Rondo Mogilskie jako budulec--pod zaprawe lub cos w tym rodzaju-- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi