fortyck Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam ciekawą wiadomość, dowiedzą się o tym na razie TYLKO członkowie KTKteam, a mianowicie:Posiadam stronę - uzupełnienie www.fortyck.pl - w serwisie YouTube :) Ale na razie ta strona jest w trakcie tworzenia, więc, jak coś już konkretnego będzie to dam tu znać :) Sami też będziecie (jak wiecie na czym polega serwis YouTube) mogli tam nadsyłać filmy z fortami TK w roli głównej.
Gość Lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no to kurde bajer - byle by filmiki były w dobrej jakości - gratuluje Adamie gratuluje :mrgreen:
Wojciech Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ostatnimi czasy YouTube staje sie modne i co za tym idzie popularne :D Gratuluje rowniez pomyslu jesli chodzi o propagowanie wlasnie www.fortyck.pl :P Czekam na dalsze wiesci o posuwaniu sie prac w tej kwesti ;)
Greg Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hehe wyślemy filmik z TM jak chodzimy z wykrywaczem...tylko żeby coś nie wybuchło :twisted:
fortyck Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Oto i adres w serwisie YouTube: http://www.youtube.com/fortyck Co prawda, nie umieściłem jeszcze filmów o fortach, ale za to jest tam też moje inne zainteresowanie ;) Niebawem umieszczę pierwszy filmik z pewnym fortem w roli głównej :) Oczywiście JUŻ możecie zamieszczać tam SWOJE filmiki.
fortyck Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zapraszam już oficjalnie WSZYSTKICH (nie tylko już z KTKteam) użytkowników naszego forum i strony na serwis YouTube :D :D :D Mój pierwszy film video, to z fortem... zobaczcie sami którym :) (aha będą kolejne części o tym forcie)
Rekomendowane odpowiedzi