fortyck Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2007 Mam ciekawą wiadomość, dowiedzą się o tym na razie TYLKO członkowie KTKteam, a mianowicie:Posiadam stronę - uzupełnienie www.fortyck.pl - w serwisie YouTube :) Ale na razie ta strona jest w trakcie tworzenia, więc, jak coś już konkretnego będzie to dam tu znać :) Sami też będziecie (jak wiecie na czym polega serwis YouTube) mogli tam nadsyłać filmy z fortami TK w roli głównej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 9 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2007 no to kurde bajer - byle by filmiki były w dobrej jakości - gratuluje Adamie gratuluje :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Ostatnimi czasy YouTube staje sie modne i co za tym idzie popularne :D Gratuluje rowniez pomyslu jesli chodzi o propagowanie wlasnie www.fortyck.pl :P Czekam na dalsze wiesci o posuwaniu sie prac w tej kwesti ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greg Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 hehe wyślemy filmik z TM jak chodzimy z wykrywaczem...tylko żeby coś nie wybuchło :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Oto i adres w serwisie YouTube: http://www.youtube.com/fortyck Co prawda, nie umieściłem jeszcze filmów o fortach, ale za to jest tam też moje inne zainteresowanie ;) Niebawem umieszczę pierwszy filmik z pewnym fortem w roli głównej :) Oczywiście JUŻ możecie zamieszczać tam SWOJE filmiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2007 Zapraszam już oficjalnie WSZYSTKICH (nie tylko już z KTKteam) użytkowników naszego forum i strony na serwis YouTube :D :D :D Mój pierwszy film video, to z fortem... zobaczcie sami którym :) (aha będą kolejne części o tym forcie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi