fortyck Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Na tej wyprawie powracamy do ruin Fortu 53 Bodzów. Były tam już dwie wyprawy KTK. Tym razem jest to wyprawa na czasie z powodu kontrowersyjnego planu zagospodarowania przestrzennego miejscowości Bodzów, Kostrze, Pychowice, Skotniki; najgłośniej jest o Bodzowie i Kostrzu - więcej www.fortyck.pl/wiesci.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 No i co was nie było? Byłem tylko ja Wojciech i admin. No ci co niebyli neich załuja nawet jezeli ruiny by ich nie zainteresowały, to same podziemia :> zreszta zaczekajcie na zdjecia i na moj filmik z pewnego miejsca :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 19 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2007 ja przepraszam, iż pomimo zapewnień nie byłem , ale mi pogotowie matkę zabrało w nocy i od rana siedziałem w szpitalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 4 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Tak jak napisał yayO: niech żałują ci co nie byli (i nie mogli być). Nie martwicie się: powrócimy jeszcze w te miejsca :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi