Skocz do zawartości

Pierścienie...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pytanie osoby "nie siedzacej" w temacie: czy jest jakas mapka na ktoej sa pozaznaczane forty? pytam poniewaz musze zrobic sama cos takiego z pozanaczanymi "piescieniami" krakowskimi.

Pozdrawiam

Opublikowano

:mrgreen: takich map jest na kilogramy, wpisz sobie w google Twierdza Kraków i na byle stronie to bedziesz miała, na fortyck nie ma, ale gdzie indziej znajdziesz bez problemu, a jak nie znjadziesz to Ci moge linka wysłac :>

a i jeszce jedno. Szukaj map z obiektami istniejącymi i nieistniejącymi, dobrze tez bedzie zeby byly fortyfikacje polowe naniesione

Opublikowano

matys chłopie ona osoba nie siedząca w temacie :

ja ledwo zrozumiałem o czym napisałeś LOL

a tak w ogóle to po co masz to narysować??

Opublikowano

obiekt istniejący to tak który stoi, nieistniejący to taki ktory wyburzono

(wazne zeby znalazla taka mape, bo jak znajdzie tylko z istniejącymi obiektami, to poprawnie swojego zadania nie zrobi) :mrgreen:

fortyfikacja polowa, w tym przypadku chodzi mi o pierscien okopow, zasiekow, punktow oporu, pozycji polowo wysunietych. W necie to chyba tylko mapka M. Cłopka na stronie tpf :roll:

z reszta chyba nie ma problemu :)

Opublikowano
dzięki wielkie bo nie bardzo wiedziałem o co chodzi z tymi polowymi - szukać mi się nie chciało przyznaje
Opublikowano

Hey czekałam na powiadomienie na maila a tu nic....pewnie odznaczyłam;/

Nic to....dzięki za rade i poszukam.

Temat pracy dyplomowej związany jest z Fortem Skała ( dokladnie terenem na ktorym sie znajduje) czyli obseratorium. Jezeli znajde gotowa mape to dla mnie lepiej zaoszczedze czas;) poniewaz zalacze taka mapke z fortami. Dlatego szukam ;)

Szukalam tez kiedys planu fortu Skała (fort 39) - juz nie pamietam skad ale znalazłam jedynie taki bardzo schematyczny.

Dzieki za zainteresowanie i pozdrawiam wszytskich w ten pochmurny poniedzialek ;)

Opublikowano
no to w takim razie Tobie tez zaraz wysle pw :) w koncu jestesmy tu po to zeby pomagac :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...