fortyck Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Dziś pochodzimy po umocnieniach okolic Fortu Pasternik oraz jak zawsze coś dodatkowego się znajdzie :mrgreen: W pażdzierniku szykujemy 25 wyprawę KTK; będzie to jubileuszowa wyprawa (25): ognisko forteczne :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 No i co :D było nas 4: ja, wojciech, admin i adam. Wyruszylismy sobie spod bronowic(naszczescie mielismy odrazu autobus) i pojechalismy na pasternik(adam jechal na rowerze) najpierw zwiedzilismy baterie(hehe bylem przewodnikiem ;P) potem udalo nam sie wjsc na fort Pasternik, nikt sie nas nie czepial to weszlismy i zwiedzilismy bardzo dokladnie, świetny fort. Potem zwiesdzilimy prawie caly poligon Pasternika, na mnie najwieksze wrazenie wywarl poligon desantowcow i te wieze :> zreszta zobaczycie zdj. Chyba najlepsza moja wyprawa, cytujac samego siebie: "niech żałują Ci którzy nie byli" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 bylem tam z moim tata, sam dowódca fortu nas wpuścił :mrgreen: . Ładny forcik :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 na poligonie są fajne wraki sprzętu - od stroni NICO za ogródkami działkowców kilka fajnych sprzętów jest, a na desancie miałem zjazdy linowe na mniejszej ścianie - ze spadochronów ki sie bałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 10 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 Bartek, nam nie potrzebny był żaden dowódca; cenimy niezależność :mrgreen: Fort 43 Pasternik i okoliczny poligon wojskowy to zwiedzanie na większość dnia (mimo, że poligon to przedewszystkim współczesna rzecz)... Na zdjęciach zobaczycie, że nie warto ryzykować nieuczestniczeniem w wyprawach KTK :lord: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 wraków już od dawna nie ma :roll: chyba jkis rok temu je zakosili, kto? pewnie budowlanicy z autostrady je wyciagneli.... ehh szkoda ze nie moglem byc, bo na poligon bm sie przeszedl, no ale pewnie sie wybiore w pszyszly weekend, ymbardziej ze mam fajna "mapke" tego poligonu z inetrnetu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Tak,tak "niech zaluja Ci ktorych nie bylo"bo jest(bylo)czego .Weszlismy tam gdzie praktycznie nie da rady wejsc(lub z problemami)my takowych nie mielismy.Penetracja terenu jak i samych obiektow bardzo dokladna.Kolejnosc byla taka :1.baterie,2.fort Pasternik,3.poligon,4.fort Podchruscie(raczej pozostalosci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Matys zacznij strzelać w ASG to co niedziele będziesz mógł być na poligonie :D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 NA poligonie w asg sie bawia same snoby najlepsi ludzie wybieraja fort 50 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 jak się strzelasz to się może zobaczymy na F50 w tą sobotę - ja właśnie zaczynam z tym sprzętem co mam poniżej a pierwszy kontakt z asg miałem właśnie na pasterniku jakieś 5 lat temu poza tym czasami fajnie jest sobie postrzelać do lolków :P tak czy siak pasternik to ładny fort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 z asg wielokrotnie mialem stycznosc, strzelalem sie nie raz, ale wlasnego sprzetu niestety nie mam. Zawsze miale jakies wazniejsze wydatki :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Matys Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 A własnie, dla tych ktorzy nie byli i dla tych ktorzy byli i maja ochote na pasternik oraz poligon raz jeszcze to zapraszam w przyszla niedziele, bo sie tam wybieram. Tak jak pisalem mialem straszna chetka zeby tam byc, ale w ostatnij chwili wypadla wazna sprawa "rodzinno/osobista" i nie moglem przyjsc wiec ide za tydzien. Jak by sie ktos skusil niech napisze na matys.krakow@interia.pl albo na pw, a jak sie admin skusi to wezme plytke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 22 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2007 No nie moglem :cry: admin wiedzial :> ,tez sie wachal :shock: tylko ,ze "cos :?: "lub"ktos" :?: go 8) przekonal :mrgreen: :D ale to juz tajemnica ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi