Skocz do zawartości

Forteczna Misja

fortyck
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Oto nowa nazwa naszych dawnych (i niektórym żle się kojarzących) tajnych misji: Forteczna Misja.

Napiszcie propozycje gdzie się możemy wybrać niedługo http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif

Ważne:

Następne Forteczne Misje (i wieczorowe) odbędą się SPONTANICZNIE, więc jeśli najdzie Was jakaś forteczna ochota to napiszcie w temacie o FM czy FMW i zbierzemy się WTEDY.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...

Jak wiecie z tematu (Plany wypraw KTK), napisałem wniosek o zwiedzenie (oficjalne, a nie jak było dotychczas) też Fortu Kosocice (Barycz) :)

Zatem (jak też już wiecie) w marcu będzie tam Forteczna Misja :D

Dzień w którym ona będzie to sobota lub niedziela, co wam pasuje?

Ale potrzebna jest jeszcze dokładna data, mogę ją podać od siebie, ale chciałbym by większości z was pasowało...

No to zdecydowane: 9 marca.

Inne soboty i niedziele w marcu nie wchodzą w grę bo: wypadają w okresie świątecznym, niektórzy nie mają wolnego w soboty... :mrgreen:

Do niedzieli 2 marca, podam w tym temacie szczegółowe info co do zbiórki i godziny.

P.S. Możecie napisać co byśmy jeszcze w ten dzień zobaczyli (już nieoficjalnie niektóre obiekty) :devil:

No to fajowo ;)

Można by było zahaczyć również o kawerny w pobliżu;

no i chyba nie wypada ominąć znanego nawet z nocnych misji :P ;) Rajska

Pozdrawiam wszystkich;

Ps. Adminie Filip, (który ma ograniczony dostęp do neta), też melduje że będzie :mrgreen:

Jestem zachwycona fortami, które zwiedziliśmy dzisiaj, atmosfera panującą podczas wyprawy, wiosenną pogoda, a przede wszystkim jestem z siebie dumna,że przeszłam tyle kilometrów i nawet nie odczułam tego za mocno ;) Już nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy! :D No i przede wszystkim jestem teraz taaaaaaaaaaka mądra :mryellow: Tym bardziej że byłam z Wami pierwszy raz

Jesteś szalona a nie mądra. HIHI

Nomen omen przypadłaś mnie i Kaśce do gustu :P

co do wyprawy to muszę przyznać że było zajebiaszczo. Kawerny genialne, Barycz od tej drugiej strony super (szczególnie podpisy żołnierzy), Kosocice urzekły mnie swym kolorem :P - bardzo ładny fort, no i Rajsko... co tu wiele mówić...

Jestem zmęczony, wręcz wykończony i również nie mogę się doczekać następnej wyprawy

:D Co do dzisiejszej atmosfery to naprawde była super, i pogoda również była wspaniała na taką wyprawe. Szkoda że część z Was uciekła wcześniej, i nie poszła z nami odwiedzić dwa szańce które są w pobliżu Fortu Rajsko. No a tak to przy okazji wpadliśmy na ciekawe znalezisko nieopodal fortu 50 1/2 O Kosocice :P :P

Hmm, ogólnie napisze że wszystko mi sie podobało, szkoda tylko że kawerna częściowo zawalona już, pozatym wejście (wyjście) z drugiej strony jest zamurowane i zasypane.

A co do Ciebie Gosiu, to myśle że nóżki jeszcze dadzą Ci znać o sobie, ale jutro ;)

ps. Łukasz chyba cos słaba kondycja u Ciebie bo ja wogóle nie jestem zmeczony 8)

Pozdrowionka Dla wszystkich uczestników dzisiejszej wyprawy :mrgreen:

Na początku dziękuję wszystkim uczestnikom :)

Więcej napiszę (ogólnie) na stronie gdzie będą i zdjęcia i odnośniki do filmów na YouTube.

Lubię takie długie piesze wycieczki po fortach :) mnie nic nie boli, choć zmęczenie jest faktem.

Miro - tak, to ciekawe odkrycie, dokonaliśmy je w czwórkę (co prawda niezwiązane bezpośrednio z fortami ale... jest z ich okresu powstania, zamieszczę fotki tego ciekawego odkrycia, dużo ich zrobiłem ale żle wyszły, z góra kilka będzie się nadawało na stronę).

Gosiu - fajnie zdjęcia wyszły :D

To do następnej Fortecznej Misji a wcześniej kwietniowej 28 wyprawy KTK :D

Ja tak bardzo króciutenieczko wyprawa superaśkowa FM jak radio :P , towarzystwo też niczego sobie (kobitek przybyło więc nic dodać, nic ująć ;) ) Plan wykonany w 100 (stu :shock: ) % tzn.: zwiedzone-odwiedzone wszystko co napotkaliśmy na drodze-trasie Fortecznej Misji i wbrew pozorom nie żaden szaleniec :P tylko realista :D

Na koniec nieco zmęczony ;) , ale jak bardzo szczęśliwy :D

ps.już się nie moge doczekać kolejnych wypadów "za miasto" :mrgreen:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...