fortyck Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 Oto nowa nazwa naszych dawnych (i niektórym żle się kojarzących) tajnych misji: Forteczna Misja. Napiszcie propozycje gdzie się możemy wybrać niedługo http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/tongue.gif Ważne: Następne Forteczne Misje (i wieczorowe) odbędą się SPONTANICZNIE, więc jeśli najdzie Was jakaś forteczna ochota to napiszcie w temacie o FM czy FMW i zbierzemy się WTEDY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 A co powiesz Adamie na wycieczkę np do fortu Sudół, i ewentualnych budowli TK w jego okolicy? tylko w ramach dziennej misji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 18 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Ja jestem za :!: :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 18 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2007 Łukasz, dobry pomysł :) Trzeba tylko ustalić termin i wyruszamy (ale już nie w tym roku) :mrgreen: No i czekam na resztę uczestników KTKteam co o tym sądzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 24 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2007 Bardzo dobry pomysł , Łukasz ;) Tyle tylko dodam,że na wiosnę dopiero Nam to grozi :( Jestem również za j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 a może zrobić do fortu mistrzejowice? :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Jak wiecie z tematu (Plany wypraw KTK), napisałem wniosek o zwiedzenie (oficjalne, a nie jak było dotychczas) też Fortu Kosocice (Barycz) :) Zatem (jak też już wiecie) w marcu będzie tam Forteczna Misja :D Dzień w którym ona będzie to sobota lub niedziela, co wam pasuje? Ale potrzebna jest jeszcze dokładna data, mogę ją podać od siebie, ale chciałbym by większości z was pasowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 no to może 8 lub 9 marca ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 mnie najbardziej odpowiadają niedziele - soboty całkowicie mi odpadają - ostatni semestr na uczelni , a mam zjazdy co sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 Mi też niedziele bardziej pasują ;) z wyjątkiem 16.03 to mogą być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 to zróbmy tydzień przed albo tydzień po 16.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 ja proponuje 9.03 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 27 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 No to zdecydowane: 9 marca. Inne soboty i niedziele w marcu nie wchodzą w grę bo: wypadają w okresie świątecznym, niektórzy nie mają wolnego w soboty... :mrgreen: Do niedzieli 2 marca, podam w tym temacie szczegółowe info co do zbiórki i godziny. P.S. Możecie napisać co byśmy jeszcze w ten dzień zobaczyli (już nieoficjalnie niektóre obiekty) :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2008 A więc do zobaczenia 9 marca :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Jeżeli mamy iść na 50 1/2 O i W to może podejdziemy odrazu na szańce koło F 51 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 No to fajowo ;) Można by było zahaczyć również o kawerny w pobliżu; no i chyba nie wypada ominąć znanego nawet z nocnych misji :P ;) Rajska Pozdrawiam wszystkich; Ps. Adminie Filip, (który ma ograniczony dostęp do neta), też melduje że będzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 ooo do kawern można skoczyć. w sumie Rajsko też można odwiedzić. zawsze można zobaczyć coś czego sie "poprzednim" razem nie zauważyło :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 Proponuję zwiedzić-odwiedzić wszystko co napotkamy na drodze-trasie Fortecznej Misji :mrgreen: :D :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2008 szaleniec :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 2 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2008 Spotykamy się na zbiórce: przed Fortem 50 Prokocim W godzinie: od 10 do 10:20 I idziemy piechotą do Kosocic, po drodze zobaczymy i schron amunicyjny, kawerny, i właściwy cel czyli Fort 50 1/2 O Kosocice a po nim kolejne forty i może szańce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jestem zachwycona fortami, które zwiedziliśmy dzisiaj, atmosfera panującą podczas wyprawy, wiosenną pogoda, a przede wszystkim jestem z siebie dumna,że przeszłam tyle kilometrów i nawet nie odczułam tego za mocno ;) Już nie mogę się doczekać kolejnej wyprawy! :D No i przede wszystkim jestem teraz taaaaaaaaaaka mądra :mryellow: Tym bardziej że byłam z Wami pierwszy raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Jesteś szalona a nie mądra. HIHI Nomen omen przypadłaś mnie i Kaśce do gustu :P co do wyprawy to muszę przyznać że było zajebiaszczo. Kawerny genialne, Barycz od tej drugiej strony super (szczególnie podpisy żołnierzy), Kosocice urzekły mnie swym kolorem :P - bardzo ładny fort, no i Rajsko... co tu wiele mówić... Jestem zmęczony, wręcz wykończony i również nie mogę się doczekać następnej wyprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 :D Co do dzisiejszej atmosfery to naprawde była super, i pogoda również była wspaniała na taką wyprawe. Szkoda że część z Was uciekła wcześniej, i nie poszła z nami odwiedzić dwa szańce które są w pobliżu Fortu Rajsko. No a tak to przy okazji wpadliśmy na ciekawe znalezisko nieopodal fortu 50 1/2 O Kosocice :P :P Hmm, ogólnie napisze że wszystko mi sie podobało, szkoda tylko że kawerna częściowo zawalona już, pozatym wejście (wyjście) z drugiej strony jest zamurowane i zasypane. A co do Ciebie Gosiu, to myśle że nóżki jeszcze dadzą Ci znać o sobie, ale jutro ;) ps. Łukasz chyba cos słaba kondycja u Ciebie bo ja wogóle nie jestem zmeczony 8) Pozdrowionka Dla wszystkich uczestników dzisiejszej wyprawy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Na początku dziękuję wszystkim uczestnikom :) Więcej napiszę (ogólnie) na stronie gdzie będą i zdjęcia i odnośniki do filmów na YouTube. Lubię takie długie piesze wycieczki po fortach :) mnie nic nie boli, choć zmęczenie jest faktem. Miro - tak, to ciekawe odkrycie, dokonaliśmy je w czwórkę (co prawda niezwiązane bezpośrednio z fortami ale... jest z ich okresu powstania, zamieszczę fotki tego ciekawego odkrycia, dużo ich zrobiłem ale żle wyszły, z góra kilka będzie się nadawało na stronę). Gosiu - fajnie zdjęcia wyszły :D To do następnej Fortecznej Misji a wcześniej kwietniowej 28 wyprawy KTK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja tak bardzo króciutenieczko wyprawa superaśkowa FM jak radio :P , towarzystwo też niczego sobie (kobitek przybyło więc nic dodać, nic ująć ;) ) Plan wykonany w 100 (stu :shock: ) % tzn.: zwiedzone-odwiedzone wszystko co napotkaliśmy na drodze-trasie Fortecznej Misji i wbrew pozorom nie żaden szaleniec :P tylko realista :D Na koniec nieco zmęczony ;) , ale jak bardzo szczęśliwy :Dps.już się nie moge doczekać kolejnych wypadów "za miasto" :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi