fortyck Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 To następca dawnych tajnych misji wieczorowych ;) Stanęło na pomyśle wybrania się do Fortu Borek no i co? czas leci a nie zagościliśmy tam jeszcze :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 27 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2007 ja odpadam - powód - duuży problem z powrotem do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 8 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 a ja niewiem czy odpadam czy zostaje jest to najniebezpieczniejszy fort w krakowie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 14 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 a ja niewiem czy odpadam czy zostaje jest to najniebezpieczniejszy fort w krakowie :twisted: Jest taki dla nieprzygotowanych i nie znających go dobrze :twisted: A dla przygotowanych (latarki i ostrożność wraz z rozsądkiem) jest bezpieczny :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 14 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2007 no chyba że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 27 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Ja sie zapisuje :) :) :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 2 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2007 No sie zobaczy, ważne zeby weekend, najlepiej niedziela :D pozatym w sumie teraz to sie wieczór już o 18 robi... ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2007 Jak uzgodniliśmy FMW będzie w niedzielę (no niestety w sobotę na razie się nie da), no oczywiście, że nie o godzinie 23 czy póżniej :mrgreen: Niedługo dokładniejsze informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Tu było info o Fortecznej Misji Wieczorowej w listopadzie, ale została ona przesunięta na inny czas :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 i znów ja odpadam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 13 Listopada 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2007 Ważne: Następne Forteczne Misje (i wieczorowe) odbędą się SPONTANICZNIE, więc jeśli najdzie Was jakaś forteczna ochota to napiszcie w temacie o FM czy FMW i zbierzemy się WTEDY. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Czas płynie... a wieczorem w Forcie Borek jeszcze nie byliśmy no i chyba nie będziemy (kiedy indziej może jak będzie dłuższy dzień) :mrgreen: :mrgreen: Łukasz, Grdalus, napisaliście w SB, że jesteście chętni na takie wieczorne (ciemno już od godziny 17) wyjścia na JAKIŚ fort :mrgreen: I to w brzydką jesienną szarugę :lord: koniecznie :D To jaki fort typujecie by się do niego wybrać jeszcze w tym roku... byle nie daleki dojazdowo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Pasternik ale może nie koniecznie jakoś późno tylko tak właśnie koło 17 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 jak można to się pisze ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 o ! tylko niedziela odpada . na terenie całego poligonu są cyklicznie jakieś turnieje podobno . fani antycznej broni ... czy co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 w niedziele to "warbandy" ASG po pasterniku latają, a przynajmniej latały... ja bym proponował sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 No ! Mi pasi sobota ! Tylko ... hmm ... przyznaje ze trochę się boję , bo ... żeby tak w nocy , po poligonie i fortach ... strach się bać ! :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Pewnie że jestem chętny. Co do terminu to:Nie pasuje mi zwłaszcza piątek (chodze na kurs tańca) i nie specjalnie sobota bo to dzień taneczno-imprezkowy ( ale jeślibyśmy sie zebrali to może być i sobota ;) ). Za to pasuje niedziela, i pozostałe dni w tygodniu.Co do fortu to na Pasterniku nie byłem, więc mnie jak najbardziej pasi.Mru, Czy turnieje są też po ciemku? Co do pory dnia to jak dla mnie od 18 może być. O 16.30 kończę pracę na Rybitwach. Nie ma potrzeby, żeby było to poźniej bo ciemno i tak jest a z powrotem łatwiej. Z innych propozycji to nie wiem, może Lasówka? Mam rzut beretem z pracy ;) Mogłoby być nawet w tygodniu, taka mini wyprawka ;) zaraz po pracy. Albo siakiś inny żeby był duży, ciemny, straszny :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 No to dobra, niech i będzie sobota, która sobota? O której? Ta sobota? Np. o 17 ? ;) Pasternik ? Albo lepiej nawet zbiórka koło 15-16 . Jakiś zachodzik możnaby zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 18 Listopada 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 Wstępnie proponuję wyłącznie sobotę (bo nie ma to jak poleżeć w ciepłym łóżeczku w niedzielę zwłaszcza w taką pogodę zimną). Co do daty... Grdalus chciałby już w tą sobotę ;) proponuję... 6 grudnia ;) wiem, wiem, to dzień naszej kolejnej FM :) Co do godziny zbiórki... ot po zwiedzeniu Kaim (bo Fort Prokocim zwiedzimy - o ile się będzie dało - pierwszy) pójdziemy gdzieś... może jednak Fort Lasówka - ma swój klimat o tej porze). Łukasz myślę, że na Fort Pasternik wybierzemy się na wiosnę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 18 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 oka jestem za. byle bym tylko miał możliwość łatwego dotarcia na dworzec główny później (całkowicie nie znam tych terenów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Mi Lasówka pasuje , jednakże nie mam pojęcia jak się wydostać z tamtych okolic na jakiś tramwaj/autobus do mnie do bronowic . NIGDY TAM NIE BYŁAM , więc Lasówka , pasuje mi na pasterniku już byłam ... fajny , fajny tylko wtedy jeszcze trzeba było na żołnieży uważać i dużo nie zwiedziłam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 OK, 6 grudnia też dobry termin.Co do wydostania sie z Lasówki to nie ma problemu Adam i ja znamy okolice Lasówki.W pobliżu jest kilka autobusów do centrum, w tym do dworca. Czyli wyjdzie na to, że ze skromnej wyprawy na Kaim zrobi się konkretna wyprawa ;) Tylko w takim razie zastanawiam sie nad kolejnością.Prokocim-Kaim-Lasówka to niezbyt po drodze. Do tego brak sensownej trasy.Najlepiej by było w takim razie w kolejności Kaim-Prokocim-Park w Prokocimiu - Bagry - LasówkaZ tym, że to razem i tak jest całkiem spory kawałek, myślę, że ok. 7-8 km. Policzę w domu,Ale całkiem ciekawy. Moje okolice.Lasówka jest nad samą Wisłą, wieczorkiem będzie klimatycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Ja jednak średnio moge zostac nawet do 17-18 :evil: Ale pozyjemy zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 19 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Przeliczyłem sie trochę, wychodzi więcej.Trasa: Stacja pkp kraków bieżanów drożdżownia -> kaim -> prokocim fort -> lasówka fort to ni mniej ni więcej ale 12-13km, trochę dużo, jeszcze zależy jaka będzie pogoda ;)Oczywiście nie wymiękam ale zastanówcie się czy to nie za dużo na raz ;)Nie mniej jednak to ambitna traska. I wtedy jakie miejsce zbiórki?Bo dla tych co nie znają okolicy to będzie trochę daleko.Nasówa mi sie kilka propozycji. Jak chcecie to podam. Poza tym przyszło mi do głowy że najrozsądniej by było np. odpuścić Kaim i uderzyć Prokocim (za dnia) - Laskówka (16-18). To by była też bardzo zgrabna traska a o połowę krótsza. Ale wiem że to rocznica będzie przy obelisku więc jakie jest wasze zdanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi