fortyck Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Tym razem zobaczymy fortyfikacje w Lesie Wolskim: schron amunicyjny, szaniec piechoty, baterie artyleryjskie... Ta wyprawa będzie miała swoją drugą część (bo dziś nie będzie czasu wszystkiego zobaczyć, no i dzień krótki) w nowym 2008 roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Cieszy mnie niezmiernie to wszystko co zobaczymy...(bo część widziałem, a część zobaczę) Wiadomo obszar bardzo rozległy i obiekty rozrzucone (czas, czas i jeszcze raz czas, cóż poradzić poczekamy do nowego roku i zaliczymy resztę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 No i co :D bylismy we 4 :D bylo fajnie, zalujcie, a Ci co maja slaba kondycje to niech zaluja tak polowicznie :D bo lazenia bylo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Grudnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2007 Filmy z wyprawy są już, zdjęcia też, wrażenia zostały niezapomniane :mrgreen: Na wyprawie poruszyliśmy ważne też tematy: tacy dziś ludzie niby zagonieni, że omija ich taka okazja być z nami, szkoda... Drugą kwestią są mądrzy na forum w teorii, a w praktyce unikają chodzenia z nami by tą teorię pokazać w praktyce ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 19 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2007 No włąsnie, o co z tym biega? Tyluludzi na tym forum dużo wie o fortach, ale jakos ich nnie widze na wyprawach (nie to zebym obrazal tych co chodza ze nic nie wiedza) fajnie by było jakby ktoś coś opisał z fortów. Bo najwiecej to ja słyszałem od matysa, a on nie hcodzi to nie ma kto opowiadac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 30 Grudnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2007 yyyy a mnie to aż głupio się tu pokazywać... tyyyyyle razy mowiłem adminowi, że będę a byłem tylko raz. Ale naprawdę wierzcie mi nie ode mnie zależne.Raz mi matka w nocy przed wyprawą w szpitalu wylądowała, raz powódź odcięła drogę powrotną do Krakowa z wsi niedaleko Kalwarii, raz szkoła a raz nieplanowany dzień pracy zawodowej... Ciekaw jestem co mi wypadnie na następną wyprawę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi