fortyck Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Będąc wczoraj w Forcie Mydlniki (robiąc filmy na YouTube) naszły mnie miłe wspomnienia w czasie gdy było tu pierwsze ognisko :D Miejsce to jest najodpowiedniejsze na takie coś :mrgreen: Więc proponuję by tam zorganizować nasze 2-gie ognisko w tym właśnie Forcie Mydlniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 jestem za :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 ja także :mryellow: pomysł mi się podoba (w końcu byłem pomysłodawcą :P ) liczę na liczne zgrupowanie :mrred: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 2. Ognisko Forteczne będzie mam nadzieję, już w tym miesiącu ;) Dniem kiedy się ono odbędzie to na pewno tylko sobota (wiele przemawia za takim dniem) :) A miejsce tego naszego ogniska to wiadomo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 Juuuupiii jeeeej ;D wieczory już całkiem ciepłe więc może być miło! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 wieczory już całkiem ciepłe więc może być miło! O tak ....... :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2008 No, więc kiedy by ono miało się odbyć :P bo, że jeszcze w maju to wiadomo ;) I tak dobrze by było, żeby potencjalni chętni sie zjawili :devil: , a nie że będą, a nie byli bo coś tam...bla, bla, bla :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Oby nie w okolicach "bożego ciała" bo mnie nie ma, pozostałe soboty mogą być ;D np za tydzień! Bo po co czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 za tydzień! Bo po co czekać No masz całkowitą rację, po co i na co czekać :) 2. Ognisko Forteczne odbędzie się w dniu 10 maja (sobota) przy Forcie Mydlniki Miejsce zbiórki: Pętla tramwajowa w Bronowicach Nowych (jest tam np. linia ''13'') Godzina zbiórki: od 17 do 17:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2008 cały dzien mam zajecia:(widze ze zeby moc faktycznie uczestniczyc musza sie zaczac wakacje:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 To rozumiem że pogoda i drewno załatwione :D Ja jutro biorę parasolkę i piwo i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Cześć :) hmm, co tam piwo i drewno :?: :?: kiełbaska potrzebna jakaś, żeby coś przekąsić :P Co prawda mam dużo pracy ostatnio, ale raczej nie mogę sobie odmówić takiej przyjemności, wiec oczywiście będę także ;) I ... będzie fajnie :P :mrred: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 ja osobiście nie widzę przyjemności z kiełbaski bez piwa i drewna tym bardziej, no ale mogę się mylić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2008 Tak kiełbaski bo ognisko, piwo bo kiełbaski, drewno bo ognisko i koło sie zamyka :devil: :mrgreen: :mrred: :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 Tak, to już dziś :mrgreen: Będzie i drewno (nie wiem jakiego rodzaju), i piwo, i kiełbaski :mrgreen: :bemused: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2008 No i piszę świeżo po powrocie z naszego 2. Ogniska Fortecznego :mrgreen: Kto nie był niech żałuje po stokroć; atmosfera na naszym Ognisku Fortecznym była bardzo fajna ;) Dziękuję osobom co przyszły: Gosi, Wojciechowi, Adamowi, yay0, Miśkowi. Wkrótce będzie foto i video z ogniska :D :D :mrgreen: nie zastosuję cenzury w videorelacji, hehe :bemused: :mrred: Padły dziś ciekawe propozycje kolejnego ogniska ;) warte chyba rozważenia :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi