fortyck Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 Będąc wczoraj w Forcie Mydlniki (robiąc filmy na YouTube) naszły mnie miłe wspomnienia w czasie gdy było tu pierwsze ognisko :D Miejsce to jest najodpowiedniejsze na takie coś :mrgreen: Więc proponuję by tam zorganizować nasze 2-gie ognisko w tym właśnie Forcie Mydlniki.
Wojciech Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2008 ja także :mryellow: pomysł mi się podoba (w końcu byłem pomysłodawcą :P ) liczę na liczne zgrupowanie :mrred:
fortyck Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 2. Ognisko Forteczne będzie mam nadzieję, już w tym miesiącu ;) Dniem kiedy się ono odbędzie to na pewno tylko sobota (wiele przemawia za takim dniem) :) A miejsce tego naszego ogniska to wiadomo :mrgreen:
Gośka Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Juuuupiii jeeeej ;D wieczory już całkiem ciepłe więc może być miło!
Bartek Kocot Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Gośka napisał(a): wieczory już całkiem ciepłe więc może być miło! O tak ....... :devil:
Wojciech Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 No, więc kiedy by ono miało się odbyć :P bo, że jeszcze w maju to wiadomo ;) I tak dobrze by było, żeby potencjalni chętni sie zjawili :devil: , a nie że będą, a nie byli bo coś tam...bla, bla, bla :evil:
Gośka Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Oby nie w okolicach "bożego ciała" bo mnie nie ma, pozostałe soboty mogą być ;D np za tydzień! Bo po co czekać
fortyck Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Gośka napisał(a): za tydzień! Bo po co czekać No masz całkowitą rację, po co i na co czekać :) 2. Ognisko Forteczne odbędzie się w dniu 10 maja (sobota) przy Forcie Mydlniki Miejsce zbiórki: Pętla tramwajowa w Bronowicach Nowych (jest tam np. linia ''13'') Godzina zbiórki: od 17 do 17:15
Gość nunus85 Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 cały dzien mam zajecia:(widze ze zeby moc faktycznie uczestniczyc musza sie zaczac wakacje:/
Gośka Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 To rozumiem że pogoda i drewno załatwione :D Ja jutro biorę parasolkę i piwo i nic mi więcej do szczęścia nie potrzeba :D
Miro Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Cześć :) hmm, co tam piwo i drewno :?: :?: kiełbaska potrzebna jakaś, żeby coś przekąsić :P Co prawda mam dużo pracy ostatnio, ale raczej nie mogę sobie odmówić takiej przyjemności, wiec oczywiście będę także ;) I ... będzie fajnie :P :mrred:
Gość Lukasz Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 ja osobiście nie widzę przyjemności z kiełbaski bez piwa i drewna tym bardziej, no ale mogę się mylić...
Wojciech Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Tak kiełbaski bo ognisko, piwo bo kiełbaski, drewno bo ognisko i koło sie zamyka :devil: :mrgreen: :mrred: :mryellow:
fortyck Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Tak, to już dziś :mrgreen: Będzie i drewno (nie wiem jakiego rodzaju), i piwo, i kiełbaski :mrgreen: :bemused: :devil:
fortyck Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 No i piszę świeżo po powrocie z naszego 2. Ogniska Fortecznego :mrgreen: Kto nie był niech żałuje po stokroć; atmosfera na naszym Ognisku Fortecznym była bardzo fajna ;) Dziękuję osobom co przyszły: Gosi, Wojciechowi, Adamowi, yay0, Miśkowi. Wkrótce będzie foto i video z ogniska :D :D :mrgreen: nie zastosuję cenzury w videorelacji, hehe :bemused: :mrred: Padły dziś ciekawe propozycje kolejnego ogniska ;) warte chyba rozważenia :mryellow:
Rekomendowane odpowiedzi