fortyck Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Ten temat jest tutaj celowo; nie chcę w ogólnodostępnym temacie pisać, by po prostu nie zapeszyć danego planu nadchodzących wypraw KTK. A więc: dziś tj. 14 lutego 2007 r., jestem na etapie pisania o zezwolenie na zwiedzanie następujących fortów: Fort 50 1/2 O Kosocice (Barycz) Fort 50 1/2 Swoszowice (Wróblowice) Fort 52 1/2 N Skotniki Te trzy forty będą prawdopodobnie rozdzielone na d w i e (o ile pozwolą na zwiedzanie dwóch fortów w jednym dniu, jeśli pojedynczo...) kolejne wyprawy KTK. Zatem piszcie które(y) na 28 wyprawę KTK :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Skotniki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Skotniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 14 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 :arrow: Fort 52 1/2 N Skotniki zdecydowanie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 17 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2008 No to zdecydowane, napisałem o zezwolenie na... Fort 52 1/2 N Skotniki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 ale fajnie :mrgreen: cieszę się bardzo, i mam nadzieje że te Skotniki wypalą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 no oby bo tam nas jeszcze nie było :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 20 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2008 No tak właściwie to była tam już tzw. "tajna misja" tylko ze pocałowaliśmy klamkę :roll: można też próbować przez dziurę w płocie zdobywać ten fort na dziko, tyle że i tak sam budynek koszarowy zamknięty. :twisted: no i chaszcze wokół też nie zachęcają :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 21 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2008 Dziś zaniosłem wniosek do Urzędu Wojewódzkiego. Teraz musimy cierpliwie czekać na odpowiedż :mrgreen: A jak ktoś jest chętny na oficjalne (zaniosłem też i taki wniosek) zwiedzenie Fortu Kosocice (Barycz) to w marcu będzie jako Forteczna Misja, ale o tym piszmy w odpowiednim temacie w KTK... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Dziś przed godz. 10, zadzwoniła pani - urzędnik z Urzędu Wojewódzkiego w Krakowie, w sprawie moich wniosków o zwiedzenie fortów Barycz i Skotniki. Otrzymałem zezwolenia na zwiedzenie tych obiektów w marcu (Fort Kosocice - Barycz) i kwietniu (Fort Skotniki). Ale jedno jest ale... trzeba im podać jeszcze dokładny termin czyli datę gdy zjawimy się u bram tych fortów :) Mogę podać dzień co do 28 wyprawy KTK - to na pewno tylko w niedziele, a co do Fortecznej Misji (patrz temat Forteczna Misja) to sobota lub niedziela. Mogę podać od siebie datę ale chciałbym by większości z was pasowało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 26 Lutego 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 Juuuuuupikajej - o to klasa - kolejne 4 forty w tym dwa nowe do zbadania :D:D:D:D:D Moje graty Adam, że Ci się udało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 a ja mam prośbę odnośnie wyprawy w kwietniu, :> tzn. właściwie tylko tyle aby nie była w niedzielę 20 kwietnia ;) we wszystkie pozostałe niedziele może być. Pozdrawiam serdecznie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 i nie w niedziele 27 kwietnia. mam urodzinki więc raczej na czworakach do Krakowa się nie dostanę hihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 W takim razie zostaje pierwsza połowa miesiąca:) jak dla mnie im szybciej tym lepiej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 hihi dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Zostaje do wyboru: 6 lub 13 kwietnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 może być i 6 i 13 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 6 bo 13 to pechowa liczba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 6 :mrgreen: 13 :shock: :twisted: :cry: 20 :P 27 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 12 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2008 Jak dla mnie każda niedziela jest dobra o ile Panowie ładną pogodę zamówią :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 A dla mnie to wyprawa może trwać nawet cały weekend :P Pozatym co się tak boicie 13 :mrgreen:. No ale jeżeli zostaje 6 i 13, a jak czytałem niektórzy nie mogą się doczekać kolejnej wyprawy ;) to też obstawiam na 6 8) A pogodę się załatwi Gosiu :mryellow:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 A oto mój kolejny plan na 29 wyprawę KTK w czerwcu: Już pismo napisałem i wysłałem do pewnej jednostki miasta, w sprawie wejścia ponownego (po raz trzeci, a ja piąty raz) do... Fortu Tonie :bemused: Trzeba wykazać ponad 2 - miesięczną cierpliwość :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 ŁOOOOOOOO no to modlić się aby się zgodzili !!!!!!! ADAM jesteś WIELKI !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Tonie cóż za wspaniały pomysł :D co się nie mają zgodzić :mrgreen: znowu się człowiek naje owocków :P jeśli już o tym to cierpliwi czasu nie mierzą :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Ja bardzo chętnie sobie oglądnę forcik :mryellow:, pozatym mam do niego blisko, no ale że zamknięty to w nim nie byłem, a teraz będę miał okazję :D Super pomysł ;) Pozatym kiedy będzie wejściówka to będzie, ale ważne że będzie :mrred: i nie może być że nie będzie :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi