Miro Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Tak sobie dzisiaj doszliśmy z Adamem do wniosku że warto by było zobaczyć kawerny właśnie w Bodzowie, a że jest co oglądać, w przeciwieństwie do fortu, którego resztek za wiele nie zostało, to uważamy że można na to poświęcić sobie jeden dzień. Oczywiście resztki fortu oglądniemy sobie przy okazji http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif Dzień to oczywiście: 30 marca 2008 (niedziela) :arrowleft: Taka mała wyprawa, akurat po świętach http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Co do godziny zbiórki to jeszcze ustalimy http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif :!: Osoby zainteresowane proszę o wpisywanie się w tym temacie :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Także, zgłaszam się :mrgreen: Nie będzie to w ramach ani Fortecznej Misji ani wyprawy KTK, ale będzie nieco udokumentowane na naszą stronę :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 a ja zobaczę czy będę miał czas wolny :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2008 Ja chętnie rozruszam się po świątecznych szaleństwach! Więc wpisuje się na listę chętnych :bemused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 a jak bedzie pogoda to może małe ognisko sobie zrobimy na forcie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Pomysł super :mrgreen: yy tylko, że ja w sobotę nie dam rady :| nie dałoby sie przypadkiem w niedzielę? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 tz nie powiem że niedziela też by mi bardziej odpowiadała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Jeszcze nie wiem co będzie :mrgreen: , ale być może będę choć niczego nie gwarantuję :> :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Data zmieniona :!: ;) Pomysł z ogniskiem bardzo fajny :) Niewiem jak Wy, ale ja mam ochote na kiełbaskę z ogniska właśnie :D Do tego jeszcze by sie ładna pogoda przydała :? Ale jak będzie to jeszcze zobaczymy, czas pokaże, tym bardziej że jeszcze troszkę czasu mamy ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 14 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 To jaka data ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 14 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2008 Gosiu :D 30 marca (niedziela) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 czy najpierw kavernujemy, a potem ogniskujemy :) oby pogoda dopisała bo na Bodzowie ładnie wiucha :P hiehiehie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No ja myślę żeby najpierw pokavernować :D :D , a później ognicho :lol:, bo jak się rozsiądziemy to może nic nam sie później niechcieć :lol:. Ognicho by było takim zakończeniem wycieczki ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Rozumiem ze tam nie ma za bardzo problemu z drewnem? coś do podpalenia będzie potrzebne, mam nadzieje że Panowie to załatwią :) i Kolega z latarką na korbkę oczywiście przyjdzie? to i oprawa muzyczna by była od razu he he w postaci latarkowego radyjka :) (może czepiam sie oczywistych rzeczy ale mam takie zboczenie zawodowe- zajmuje się po trochu organizacja imprez) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 co do drewna to hmmmmm... ostatnio (w lutym) jak tam ogniskowałem to się namęczyłem z wycinką krzaków... więc z drewnem jest problem. ale się weźmie maczetę i zetnie coś większego. Gosiu czyli powiem tak. Gdzie bym ogniska nie palił to drewno zawsze się znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No właśnie ;) zawsze się znajdzie coś co da się podpalić :mryellow: :mryellow: Tylko żeby sobie sprawę ułatwić to trzeba zabrać zapałki, ew. zapalniczke ;) :mrgreen: ps. Łukasz. Ja mam piłę spalinową wiec naprawdę można coś wiekszego wyciąć :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 i... papier :bemused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 No masz rację Adamie ;) chociaż i bez papieru też sie można obejść :P Ale oczywiście należy sobie życie ułatwiać :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 hihi dlatego zamiast papieru wole podpałkę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Dla tego poruszam ten temat by się potem nie okazało że Panowie 3 kg kiełbasek przynieśli a tu drewna nie ma lub nie ma czym pociąć gałązek ;) lepiej bycz przygotowanym na różne ewentualności:) ps Łukasz a ty nie masz przez przypadek piromańskich pociągów he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Hehehe :mrred: widzę, że przygotowania idą pełną parą to co jeszcze potrzebne jest bo: jedzonko, opał, pogoda już jest gwarantowane :P :twisted: Znając sytuację z poprzednich fortecznych-ognisk :roll: to jeśli chodzi o to wszystko to bywało różnie :mryellow: Adam wie o co chodzi przeżywał to razem ze mną w 1 przypadku ,a w 2 już w nieco większej grupie :mrgreen: ,ale i tak było wspaniale w obu przypadkach :bemused: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 Gosia zamawiała jeszcze sprzęt HiFi w postaci radia na korbe :mryellow: Pozatym kiełbase bez ogniska też zjeść się da, ale to już nie to samo :P. Aha no i jakieś trunki by sie przydały :mrgreen: bo o suchych ustach to ciężko, i to jeszcze przy kiełbasce ;) Niektórzy zapewne zaopatrzą sie w napój chmielowy :mrred: ogólnie dla każdego coś dobrego 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 Nie zapominajmy że idziemy na kawerny!! a ognisko to miły dodatek:) a będzie o tyle przyjemniej jak po sprawnym przygotowaniu drewna siądziemy przy ogniu a nie będziemy 2 godziny latać po krzaczkach i zbierać gałęzie, potem drugie tyle je podpalać by w końcu wszyscy stwierdzili że jest późno i trzeba iść do domu. Dla tego poruszyłam temat drewna i podpałki by tego uniknąć:) :devilyellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2008 zaopatrzą sie w napój chmielowy :mrred:Dobre :mrgreen: muszę to powiedzieć w mojej szkole . Wszyscy padną ze śmiechu (w mojej szkole jest wesoło bo każdy śmieje sie z byle czego :mrgreen: ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi