Gośka Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Skoro tak to mi pasuje:) Przynajmniej będe pewna że z Wami trafię tam gdzie trzeba i nie zagine w akcji:) No i mam nadzieje że pogoda bedzie nieco ładniejsza...obecnie spędzam czas w Zamosciu- miasto na dzikim wschodzie- i śnieg mi za oknem pada od rana;/ lipa jednym słowem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Zbiórka na Forteczną Misję 30.03.08 - Na pętli autubusowej MPK przy Rondzie Grunwaldzkim - Godzina 9:50 do 10:00 (odjazd autobusu linii ''112'', którym pojedziemy, to 10:18) Proszę weżcie ze sobą mocne latarki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Myśle że też bede :)pzdr pytanie apropo tych kawern , mam sie ubrac jakas specjalnie czy mozna w zwykłe ubranie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 nunus85 myślę , że przede wszystkim wygodne :P , ale i nie galowe :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 28 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2008 Fuck, nie wiem czy podołam, ale może może ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 oby pogoda dopisała bo narazie jest masakra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 może padać... w kawernach i tak nie zmokniesz :lol: :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 :idea: Jaka pogoda będzie to nieważne, wkońcu nie idziemy na piknik leżeć na zielonej trawce, chociaż przy słonecznej pogodzie lepiej sie spaceruje ;) Pozatym osoby naprawdę zainteresowane tematem przyjdą właśnie bez względu na pogodę. nunus85 co do ubrania to proponuje Ci pooglądać jakiekolwiek nasze fotki, dla przykładu jak chodzimy ubrani to masz linka do ostatniej FM http://fortyck.pl/inne_24.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joanna Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 hej hej :mrgreen: Czy wszyscy pamietają o jutrzejszej zmianie czasu? :P :P :devil: śpimy o godzine krócej niestety :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 kawerny czy nie - ja biorę parasolkę ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Droga Joanno ;) Adam poruszył już temat czasu na ShoutBoxie więc mamy nadzieje że za wiele osób nie zaśpi :P pozatym Twoja troska jest bardzo sympatyczna :) 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 Ja tam się deszczu :lord: , przesunięć czasu :lord: i takich różnych :lol: rzeczy nie boję :) :P po prostu trzeba być na wszystko dobrze przygotowany :mrgreen: :> ps. Joanno więcej czytać na forum jak i na SB ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Było super :mrred:, co tu dużo mówić, osób było też sporo, chociaż nie wszyscy zostali do końca. Ale Ci najbardziej wytrwali zostali, czyli Gosia, Adam i Adam, Misiek, Wojciech, Nunuś85, no i oczywiście ja także :mryellow:. Wesoło było jak to zwykle bywa do samego końca czyli do ok 17:30 :mryellow:. Pogoda była super, jednym słowem dopisała, tak samo jak poprzednio. Dzień udany, i oczywiście miło spędzony ;) ;) A za tydzień znów sie widzimy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Tak jest było super ekstra fajowo :mrgreen: co tu mówić :) , co tu pisać :) kto był to wie :D , kto nie był ten nie wie i niech szczerze żałuje :( .Pogoda dopisała i wyprawa również :> życzę sobie taką również za tydzień :P , a może nawet lepszą :mrgreen: Do zobaczenia za tydzień ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 było bardzo fajnie szkoda ze nie moglismy wejsc do fortu pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 poszliście na winnice? My z Kaśką też mieliśmy nie lada ubaw w drodze powrotnej, ale nie da sie tego opisać. Najlepsze z dzisiejszej wyprawy były kawerny te w tym małym przepięknym, zielonym wąwozie. Tak ślicznego miejsca jeszcze nie widziałem nigdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gośka Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Świetna wyprawa! kawerny pierwsza klasa! Jestem zachwycona :D mimo że padam z nóg:) do zobaczenia w przyszłym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nunus85 Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 apropo ostatniego punktu wycieczki czyli fortu winnica to byliśmy o krok odhttp://149.156.142.12/fortykrakow/kawerny/...ica/winnica.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Prędzej czy póżniej zwiedzimy Fort Winnica a wtedy przy okazji i te kawerny (co prawda zalane wodą) ale chociaż się je zobaczy :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 E tam, da sie wejść... ale mokro :devil: Znalazłem jeszcze na tej stronie fajne zdjęcia Tu foto i filmy Tu filmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ciekawe ciekawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Fajowo i ciekawie :> warto by było sprawdzić :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 ha dlatego ja właśnie bym się wybrał z wykrywaczem w jakieś ciekawe okolice kawern itp. Może jeszcze coś zostało, czego inni amatorzy nie odkopali. Mało prawdopodobne, ale może jednak. Z resztą tak jak już kiedyś pisałem na ten temat. a co do filmików... no nie powiem... ciekawe :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 No to po Fortecznej Misji w kawerny w Pychowicach, Bodzowie i Kostrzu. [shadow=blue:8d1c72eec7]VENI, VIDI, VICI[/shadow:8d1c72eec7] Czekamy zatem na pomysł gdzie kolejna FM się odbędzie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi