Skocz do zawartości

Bodzowskie Kawerny

Miro
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Skoro tak to mi pasuje:) Przynajmniej będe pewna że z Wami trafię tam gdzie trzeba i nie zagine w akcji:) No i mam nadzieje że pogoda bedzie nieco ładniejsza...obecnie spędzam czas w Zamosciu- miasto na dzikim wschodzie- i śnieg mi za oknem pada od rana;/ lipa jednym słowem

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

:idea: Jaka pogoda będzie to nieważne, wkońcu nie idziemy na piknik leżeć na zielonej trawce, chociaż przy słonecznej pogodzie lepiej sie spaceruje ;) Pozatym osoby naprawdę zainteresowane tematem przyjdą właśnie bez względu na pogodę.

:arrow: nunus85 co do ubrania to proponuje Ci pooglądać jakiekolwiek nasze fotki, dla przykładu jak chodzimy ubrani to masz linka do ostatniej FM http://fortyck.pl/inne_24.htm

Było super :mrred:, co tu dużo mówić, osób było też sporo, chociaż nie wszyscy zostali do końca. Ale Ci najbardziej wytrwali zostali, czyli Gosia, Adam i Adam, Misiek, Wojciech, Nunuś85, no i oczywiście ja także :mryellow:. Wesoło było jak to zwykle bywa do samego końca czyli do ok 17:30 :mryellow:. Pogoda była super, jednym słowem dopisała, tak samo jak poprzednio. Dzień udany, i oczywiście miło spędzony ;) ;)

A za tydzień znów sie widzimy :P

Tak jest było super ekstra fajowo :mrgreen: co tu mówić :) , co tu pisać :) kto był to wie :D , kto nie był ten nie wie i niech szczerze żałuje :( .Pogoda dopisała i wyprawa również :> życzę sobie taką również za tydzień :P , a może nawet lepszą :mrgreen:

Do zobaczenia za tydzień ;)

poszliście na winnice?

My z Kaśką też mieliśmy nie lada ubaw w drodze powrotnej, ale nie da sie tego opisać.

Najlepsze z dzisiejszej wyprawy były kawerny te w tym małym przepięknym, zielonym wąwozie. Tak ślicznego miejsca jeszcze nie widziałem nigdzie

ha dlatego ja właśnie bym się wybrał z wykrywaczem w jakieś ciekawe okolice kawern itp. Może jeszcze coś zostało, czego inni amatorzy nie odkopali. Mało prawdopodobne, ale może jednak. Z resztą tak jak już kiedyś pisałem na ten temat.

a co do filmików... no nie powiem... ciekawe :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...