Skocz do zawartości

fortyck
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś zobaczymy kolejny, niedostępny dla zwiedzających, obiekt: Fort 52 1/2 N Sidzina :D

Póżniej pobliski Fort 52 1/2 S Skotniki, a jeszcze póżniej: Fort 52 Borek oraz może Fort 52a Łapianka :mrgreen:

Zatem dzisiejsza wyprawa, mimo że niektórzy uważają dzień 13 za pechowy (kilka osób w ostatniej chwili odmówiło), będzie nadzwyczaj fajna i nietypowa http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif

Dziś też nastąpi oczyszczenie KTK z osób, które zapisały się a dotąd nie pofatygowały się przyjść na wyprawy KTK czy chociaż Forteczne Misje, nie wspominając, że nie pokazują się na forum i w nim nie uczestniczą :devil:

Było mega super :D tylko coś frekwencja nie dopisała jak na wyprawe KTK :?

Mnie sie strasznie podobało, no i pogoda dopisała, było cieplutko, w sam raz na spacerowanie 8)

Szanowny kolego yay0 poszliśmy jeszcze spenetrować Fort 52a Łapianka, chociaż bardziej hmm przypomina ruinę nieco zmodyfikowaną :mrgreen:, ogólnie ciekawy fort gdyby nie jego fatalny stan i te piękne obiekty na jego dachu, oraz dookoła :/

Tak jest było super :D i to co niedostępne było "dostępne" :mrgreen: pogoda zamówiona, spacerowanie ekstra (w nieco uszczuplonym z fortu na fort składzie :shock: ) i tak 4 cztery, a nie 3 trzy forty obeszliśmy jak napisałem na SB , ale tam się skasuje tu pozostanie :P

Czekam na następną wyprawę KTK :>

Jestem zadowolony z tej frekwencji, choć szkoda, że kilku osobom coś akurat wypadło.

A szkoda ta, że to wejście przedewszystkim na Fort Sidzinę załatwiałem z myślą o większości z Was ;)

No ale było i tak bardzo fajnie, na fotorelacji i video, widać co nieco, choć osobiście żałuję, że nie zdążyłem nagrać pewnych scen co się ładnych kilka razy rozegrały :mrgreen:

Czy coś umknęło mojej uwadze

Chodzi po prostu o zabawne sytuacje, jak np. przed kaponierą Łapianki, gdy pan Adam tak mocno się schylał, zaglądając do jej środka przez wejście :D

Kaponiera dla krasnali czy jakoś tak :mrgreen: :mrgreen:

O takie scenki mi chodziło ;) ktoś myślał o innych :mrgreen: :P ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...