fortyck Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Dziś zobaczymy kolejny, niedostępny dla zwiedzających, obiekt: Fort 52 1/2 N Sidzina :D Póżniej pobliski Fort 52 1/2 S Skotniki, a jeszcze póżniej: Fort 52 Borek oraz może Fort 52a Łapianka :mrgreen: Zatem dzisiejsza wyprawa, mimo że niektórzy uważają dzień 13 za pechowy (kilka osób w ostatniej chwili odmówiło), będzie nadzwyczaj fajna i nietypowa http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif Dziś też nastąpi oczyszczenie KTK z osób, które zapisały się a dotąd nie pofatygowały się przyjść na wyprawy KTK czy chociaż Forteczne Misje, nie wspominając, że nie pokazują się na forum i w nim nie uczestniczą :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yay0 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Kurde fajniee było :D ale mi foty nie wyszły ;/ prześwietlone są. Coś zwiedzaliście jak poszedłem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Było mega super :D tylko coś frekwencja nie dopisała jak na wyprawe KTK :? Mnie sie strasznie podobało, no i pogoda dopisała, było cieplutko, w sam raz na spacerowanie 8) Szanowny kolego yay0 poszliśmy jeszcze spenetrować Fort 52a Łapianka, chociaż bardziej hmm przypomina ruinę nieco zmodyfikowaną :mrgreen:, ogólnie ciekawy fort gdyby nie jego fatalny stan i te piękne obiekty na jego dachu, oraz dookoła :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 a ja dziś po pracy biegałem po bunkrach niemieckich. Mam nadzieję że następna wyprawa tudzież FM mnie nie ominie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Tak jest było super :D i to co niedostępne było "dostępne" :mrgreen: pogoda zamówiona, spacerowanie ekstra (w nieco uszczuplonym z fortu na fort składzie :shock: ) i tak 4 cztery, a nie 3 trzy forty obeszliśmy jak napisałem na SB , ale tam się skasuje tu pozostanie :P Czekam na następną wyprawę KTK :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Jestem zadowolony z tej frekwencji, choć szkoda, że kilku osobom coś akurat wypadło. A szkoda ta, że to wejście przedewszystkim na Fort Sidzinę załatwiałem z myślą o większości z Was ;) No ale było i tak bardzo fajnie, na fotorelacji i video, widać co nieco, choć osobiście żałuję, że nie zdążyłem nagrać pewnych scen co się ładnych kilka razy rozegrały :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2008 Hmm :) Ciekawi mnie o jakich scenach piszesz ;) Czy coś umknęło mojej uwadze :?: :mryellow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2008 Czy coś umknęło mojej uwadze Chodzi po prostu o zabawne sytuacje, jak np. przed kaponierą Łapianki, gdy pan Adam tak mocno się schylał, zaglądając do jej środka przez wejście :D Kaponiera dla krasnali czy jakoś tak :mrgreen: :mrgreen: O takie scenki mi chodziło ;) ktoś myślał o innych :mrgreen: :P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi