Skocz do zawartości

Forteczna Misja Nocna

Wojciech
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Zdjęcia już do ściągnięcia ale i tak one będą wkrótce na naszej stronie, jak zwykle :)

Al Ganonim, no masz sporo racji, następnym razem wybierzemy się na inny znacznie mniejszy fort, choć niekoniecznie w dobrym stanie, bo takowych już nie ma (poza tymi co są zagospodarowane/co są niedostępne).

Ale piszcie, jaki byłby dokładniejszy scenariusz, przecież takowy można już (trzeba założyć nowy temat) pisać a nie czekać za pięć dwunasta ;)

• Odpowiedzi 55
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Bartek, propozycja trafiona zatopiona :mrgreen: bo tam jest najfajniejsze miejsce do tego typu imprez (patrz: nasze ogniska forteczne, już dwa tam były).

Ale takie propozycje to już trzeba założyć nowy temat o kolejnej FMN: wpierw będzie się pisać scenariusze a potem dopisze się fort i chyba może Mydlniki, choć ja bym miał znaczny kłopot z powrotem, jeśli taka FMN będzie tyle czasu jak ta właśnie miniona :mrgreen:

To był napewno jakiś demon forteczny, ale poza wydawaniem okrutnych śmiechów nie śmiał takich zuchów jak my ruszać :mrred:

Co do tematów na misji to zgadzam się, że polityka, gospodarka, ekonomia to nie trafione temtaty do dyskusji.

Wolałbym tematy dotyczące twierdzy, konkretnego fortu, do tego opowieści o duchach, niewyjaśnionych zjawiskach,

horrorach, astronomi, itp. byłyby najlepsze :)

Co do scenariusza kolejnej misji to zamieszczę moje pomysły (wizje) w tym nowym temacie.

opowieści o duchach, niewyjaśnionych zjawiskach,

horrorach, astronomi,

zapoznaj się z mitologią Cthulhu wg H. P. Lovecraft`a. polecam również grę komputerową "The Call of the Cthulhu: Dark Corners of Earth.

To chyba jakas klątwa, bo mój aparacik własnie padł, gdy miałem robic fotki fortów na południu Krakowa :(.

Został mi tylko aparat na kliszę...

Jutro planuję pojeździć trochę po fortach i być może wpadnę na Mydlniki, żeby sprawdzić lokalizację.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...