fortyck Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Zdjęcia już do ściągnięcia ale i tak one będą wkrótce na naszej stronie, jak zwykle :) Al Ganonim, no masz sporo racji, następnym razem wybierzemy się na inny znacznie mniejszy fort, choć niekoniecznie w dobrym stanie, bo takowych już nie ma (poza tymi co są zagospodarowane/co są niedostępne). Ale piszcie, jaki byłby dokładniejszy scenariusz, przecież takowy można już (trzeba założyć nowy temat) pisać a nie czekać za pięć dwunasta ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 no to ja proponuje "na zaś" : Fort 41a Mydlniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2008 Bartek, propozycja trafiona zatopiona :mrgreen: bo tam jest najfajniejsze miejsce do tego typu imprez (patrz: nasze ogniska forteczne, już dwa tam były). Ale takie propozycje to już trzeba założyć nowy temat o kolejnej FMN: wpierw będzie się pisać scenariusze a potem dopisze się fort i chyba może Mydlniki, choć ja bym miał znaczny kłopot z powrotem, jeśli taka FMN będzie tyle czasu jak ta właśnie miniona :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2008 To był napewno jakiś demon forteczny, ale poza wydawaniem okrutnych śmiechów nie śmiał takich zuchów jak my ruszać :mrred: Co do tematów na misji to zgadzam się, że polityka, gospodarka, ekonomia to nie trafione temtaty do dyskusji.Wolałbym tematy dotyczące twierdzy, konkretnego fortu, do tego opowieści o duchach, niewyjaśnionych zjawiskach,horrorach, astronomi, itp. byłyby najlepsze :)Co do scenariusza kolejnej misji to zamieszczę moje pomysły (wizje) w tym nowym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2008 opowieści o duchach, niewyjaśnionych zjawiskach,horrorach, astronomi, zapoznaj się z mitologią Cthulhu wg H. P. Lovecraft`a. polecam również grę komputerową "The Call of the Cthulhu: Dark Corners of Earth. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Ganonim Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 To chyba jakas klątwa, bo mój aparacik własnie padł, gdy miałem robic fotki fortów na południu Krakowa :(.Został mi tylko aparat na kliszę...Jutro planuję pojeździć trochę po fortach i być może wpadnę na Mydlniki, żeby sprawdzić lokalizację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi