fortyck Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Dziś zwiedzimy spory obszar; Fort 31 św. Benedykta, pozostałości bastionów na Krzemionkach, ''resztki'' Fortu 32 Krzemionki (gdzie jest TV Kraków), ''resztki'' Fortu 33 Krakus, kopiec Krakusa i całe Krzemionki z ciekawymi miejscami... Więcej po wyprawie napiszą sami jej uczestnicy http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Witam, świeżo po wyprawie.Pogoda dopisała, jedynie nieco miejscami wiało co lżej ubranym (mnie ;) ) trochę uprzykrzało spacer. Ale generalnie bardzo ok.Obeszliśmy spory kawałek, zaliczając fort i kościółek Benedykta, pozostałości wałów i fos kutych w skałach, park Bednarskiego, pozostałości fortu krzemionki, kopiec Krakusa, kamieniołom Liban, pozostałości prochowni, pozostałości szańców FS22, FS21, groty :mrred: kute w skałach przez więźniów obozu Płaszów.Pstryknąłem pare fotek, można je póki co zassać stąd:http://www.grdalus.lama.net.pl/A/31WKTK.zipDziękuję uczestnikom za miłe towarzystwo. Do zobaczenia na kolejnych wspólnych wypadach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Tak tak tak wyprawa bardzo udana. Świetna pogoda, genialne widoki :D a to moje fotki - nastawiłem się bardziej na widoki http://www.2shared.com/file/4123105/d26aaa7/31_wyprawa.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tatarczuk Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Sprawiacie ze załuje mojej nie obecności na wyprawie.... nie wspominajac o zdjęciachale na następną ide napewno :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Tatarczuk Żałuj ! ;)Łukasz daj znać co z Bibicami? Czy się wybieracie. Może uda sie jakąś wyprawkę 31b zrobić :P Oznaczenie jak z map fortecznych :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Dodam tylko wszystko super, ekstra, fajnie dzięki za tak licznie zebraną ekipę ;) Kto nie był niech żałuje, bo pogoda jak i tereny, obiekty wszystko bardzo udane :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 dam znać dam spokojnie :D:D ale najwcześniej będę wiedział co i jak w piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 no i zdjęcia oraz filmik super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Zdjęcie grupowe wyszło bardzo fajnie ;) inne też :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Po raz kolejny okazuje się, że Polak mądry po szkodzie ;) kto był na wyprawie w jej ostatnim etapie ten wie co mam na myśli :) Za bardzo znów grupa rozeszła się na wyprawie... a szkoda; zawsze to byłoby was więcej na zdjęciach i filmie :mrgreen: Grdalus, Twój plan wyprawy został zrealizowany prawie w całości; prawie bo grupa się rozeszła i nie wszyscy byli tam gdzie inni byli i na odwrót... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi