fortyck Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Dziś zwiedzimy spory obszar; Fort 31 św. Benedykta, pozostałości bastionów na Krzemionkach, ''resztki'' Fortu 32 Krzemionki (gdzie jest TV Kraków), ''resztki'' Fortu 33 Krakus, kopiec Krakusa i całe Krzemionki z ciekawymi miejscami... Więcej po wyprawie napiszą sami jej uczestnicy http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/smile.gif
Grdalus Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Witam, świeżo po wyprawie.Pogoda dopisała, jedynie nieco miejscami wiało co lżej ubranym (mnie ;) ) trochę uprzykrzało spacer. Ale generalnie bardzo ok.Obeszliśmy spory kawałek, zaliczając fort i kościółek Benedykta, pozostałości wałów i fos kutych w skałach, park Bednarskiego, pozostałości fortu krzemionki, kopiec Krakusa, kamieniołom Liban, pozostałości prochowni, pozostałości szańców FS22, FS21, groty :mrred: kute w skałach przez więźniów obozu Płaszów.Pstryknąłem pare fotek, można je póki co zassać stąd:http://www.grdalus.lama.net.pl/A/31WKTK.zipDziękuję uczestnikom za miłe towarzystwo. Do zobaczenia na kolejnych wspólnych wypadach :D
Gość Lukasz Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Tak tak tak wyprawa bardzo udana. Świetna pogoda, genialne widoki :D a to moje fotki - nastawiłem się bardziej na widoki http://www.2shared.com/file/4123105/d26aaa7/31_wyprawa.html
Tatarczuk Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Sprawiacie ze załuje mojej nie obecności na wyprawie.... nie wspominajac o zdjęciachale na następną ide napewno :D
Grdalus Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Tatarczuk Żałuj ! ;)Łukasz daj znać co z Bibicami? Czy się wybieracie. Może uda sie jakąś wyprawkę 31b zrobić :P Oznaczenie jak z map fortecznych :shock:
Wojciech Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 Dodam tylko wszystko super, ekstra, fajnie dzięki za tak licznie zebraną ekipę ;) Kto nie był niech żałuje, bo pogoda jak i tereny, obiekty wszystko bardzo udane :D
Gość Lukasz Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 dam znać dam spokojnie :D:D ale najwcześniej będę wiedział co i jak w piątek
Gość Lukasz Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 no i zdjęcia oraz filmik super.
Bartek Kocot Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Zdjęcie grupowe wyszło bardzo fajnie ;) inne też :mrgreen:
fortyck Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Po raz kolejny okazuje się, że Polak mądry po szkodzie ;) kto był na wyprawie w jej ostatnim etapie ten wie co mam na myśli :) Za bardzo znów grupa rozeszła się na wyprawie... a szkoda; zawsze to byłoby was więcej na zdjęciach i filmie :mrgreen: Grdalus, Twój plan wyprawy został zrealizowany prawie w całości; prawie bo grupa się rozeszła i nie wszyscy byli tam gdzie inni byli i na odwrót...
Rekomendowane odpowiedzi