Grdalus Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Średnio wierzę w duchy chociaż jak tak najprawdę jest może nie każdemu jest dane się przekonać ;) Co do duchów na moich fotkach to śmiem twierdzić, że duch z fotki powyżej nie dość, że pojawił się na zdjęciu to nawet jeszcze udziela sie na forum forty.ck. :P PO prostu te zdjęcia we wnętrzach bez lampy ze statywu miały bardzo długi czas naświetlania. To powyższe 6 sekund. I wtedy człowiek przechodzący lub na ułamek sekundy zatrzymujacy się w kadrze właśnie tak wychodzi.Ale trzymajmy się oficialnej wersji, że to mieszkańcy fortu i tamtego świata zarazem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 przecież wiem . :P dlatego dałam nawias przycoś . A adama poznałam po ... adidaskach :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukasz Opublikowano 13 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 [center:1fb479a82e]F45a Rulez[/center:1fb479a82e] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 14 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2008 dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 16 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2008 W 1 części filmu FM z 9.11.08, wewnątrz Fortu Bibice: ten głos należący zapewne do MRu - ''Co to jest?!'' robi klimat niczym w horrorze :mrgreen: :mrred: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2008 Niczym " The Blair Witch Project "[shadow=green:7ad930809c][/shadow:7ad930809c][glow=indigo:7ad930809c][/glow:7ad930809c] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi