iksior Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 niestety moi drodzy forumowicze; opuszczam nasz kraj, raczej na dluzej...milo bylo z Wami podyskutowac na forum, poznac niektorych z Was, wspolnie zwiedzac forty licze ze bedziecie trzymac sie w kupie i jak wroce (prawdopodobnie za rok) to oprowadzicie mnie po najciekawszych fortach, ktore bedziecie znac jak wlasna kieszen ;) jesli sie uda, a tego nie wiem, to bede mial z Wami kontakt internetowy pozdrawiami do przeczytania / zobaczenia (jak beda jakies ciekawe fortyfikacje w Irlandii Polnocnej, to mozecie liczyc na fotorelacje :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 10 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2004 Było nam miło Cię poznać. Masz zagwarantowane, że gdy wrócisz, oprowadzimy po reszcie fortów Twierdzy Kraków :D Fajnie, jeśli utrzymasz z nami kontakt aż z Irlandii :) Czekamy na Twoje fotki aż z tak daleka (nawet pomyślimy o nowym dziale z fotkami na forum, jest taka możliwość ale wyłączona aktualnie 8))... Bon Voyage :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jack london Opublikowano 18 Października 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2004 Iksior, powodzenia!Nie wiem dokad dokladnie podazasz ale w calej IrlPn zobaczysz troche wspolczesnie ufortyfikowanych posterunkow policji. :shock: az tak to nie bedzie ale zawsze cos.Fortyfikacji nabrzeza nie widzialem, co innego na poludniu Anglii (podesle pare fotek przy okazji)Do nastepnego razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksior Opublikowano 20 Października 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 pozdrowienia z Bangoru ;)to niedaleko od Belfastu (15 min pociagiem)jak sie dorobie cyfrowki to tez podesle fotkipozdrowienia (jestem tu: http://iksior.com/temp/bangor.gif) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi