fortyck Opublikowano 20 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2004 No to bez względu na pogodę zapowiada się fajna wycieczka :D Tylko nie zawiedżcie jak ostatnio http://forum.fortyck.pl/public/style_emoticons/default/wink.gif Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iksior Opublikowano 22 Listopada 2004 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2004 no ja niestety sie nie stawie ;)ale miejsce to znam jak wlasna kieszen :D polecam wejsc na wzgorze i zejsc z niego innymi trasami, (kurde, pokazalbym Wam jak...) jestem z Wami duchem, czekam na fotki, a jak sie uda to niebawem podesle niespodzianke z Irlandii Polnocnej... pzdr(znow pada) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 8 Grudnia 2004 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2004 4 wyprawa Kręgu Twierdzy Kraków za nami :) Są fajne fotki wzgórza Kaim. Cóż byłem sam, nikt nie przyszedł mimo swoich obietnic. Jest takie powiedzenie: Walnij w stół, to nożyce się odezwą. No i od dwóch dni ktoś niedorzeczności wpisuje do Księgi gości, cóż tak to jest jak nie czyta się FAQ naszego serwisu: są usuwane i banowanie na IP. Kolejne wyprawy Kręgu w 2005 roku i tak często jak się da, nawet sam, kto chętny to zapraszam do wspólnych wędrówek po Twierdzy Kraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi