Miro Opublikowano 17 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Pomyślałem że może kogoś z Was zainteresuje propozycja Obserwatorium Astronomicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jeżeli macie czas od godziny 18:30 - 21:00 i interesują Was rożnego rodzaju ciekawostki w skład których wchodzi: Wykład popularnonaukowy, stała wystawa meteorytów, zwiedzanie kopuł obserwacyjnych, obserwacje 35 centymetrowym teleskopem [center:b4f67985fb] Wiecej informacji uzyskacie na stronie OAUJ :arrowleft: [/center:b4f67985fb] :idea: Ps. Pierwsze spotkanie już 20 marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 18 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 Byłem raz na takim wieczorze. Całkiem przyjemny tylko życzyłbym sobie żeby wreszcie było ciepło żeby tam wieczorkiem było miło na terenie obserwatorium. Bo ja byłem jakoś jesienią to nieco chłodno było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikowa Opublikowano 24 Marca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2009 hm. ja tu nowa i bez przedstawiania się, ale może znajdę jakiś chętnych na najbliższy wykład, bo z chęcią bym poszła :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi