Miro Posted March 17, 2009 Report Share Posted March 17, 2009 Pomyślałem że może kogoś z Was zainteresuje propozycja Obserwatorium Astronomicznego Uniwersytetu Jagiellońskiego. Jeżeli macie czas od godziny 18:30 - 21:00 i interesują Was rożnego rodzaju ciekawostki w skład których wchodzi: Wykład popularnonaukowy, stała wystawa meteorytów, zwiedzanie kopuł obserwacyjnych, obserwacje 35 centymetrowym teleskopem [center:b4f67985fb] Wiecej informacji uzyskacie na stronie OAUJ :arrowleft: [/center:b4f67985fb] :idea: Ps. Pierwsze spotkanie już 20 marca Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grdalus Posted March 18, 2009 Report Share Posted March 18, 2009 Byłem raz na takim wieczorze. Całkiem przyjemny tylko życzyłbym sobie żeby wreszcie było ciepło żeby tam wieczorkiem było miło na terenie obserwatorium. Bo ja byłem jakoś jesienią to nieco chłodno było. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mikowa Posted March 24, 2009 Report Share Posted March 24, 2009 hm. ja tu nowa i bez przedstawiania się, ale może znajdę jakiś chętnych na najbliższy wykład, bo z chęcią bym poszła :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts