Alka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 nawet jeśli nie wiadomo czy się wejdzie to latarkę trzeba mieć (zawsze można znaleźć jakaś dziurę w murze i nią wchodzić (przynajmniej my tak zawsze robimy :) )zastanawiam się którędy wyszedł ktoś kto przed nami zamykał te drzwi (były zamknietę na zasuwy od środka... ) a nowi uczestnicy polecają się na przyszłość PS kiedy nastepna wyprawa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 PS kiedy nastepna wyprawa?? Zgodnie z planem (jest w regulaminie KTK) kolejna (już 34) wyprawa KTK dopiero w... pażdzierniku. Ale nie ma obaw: do tego czasu będą kolejne FM (Forteczna Misja) oraz FMN (Forteczna Misja Nocna), ale od tego są już tematy w dziale: KTK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 przepraszam myslałam ze sie da przyspieszyć...w nocy w forcie jeszcze nie byłam http://www.garnek.pl/forty/a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grdalus Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Ja też miałem latarkę :) A co do fortu w nocy to jest najfajniej, ciemno i groźnie :)Jak tylko pogoda się zrobi to dobrze by było coś wieczorkiem pozwiedzać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matchless Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Skoro juz mowa o latarkach to ja sie przyznam , nie mialem ;p. A to dlatego ze niespodziewanie nie spalem poprzedniej nocy w domu. Ciekawa ta wyprawa byla, ja jednak czekam na cos w nocy ;) Co Wy na to aby wszystkie zdjecia zebrac w jedno miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 22 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 Co Wy na to aby wszystkie zdjecia zebrac w jedno miejsce? Takie coś funkcjonuje od dość dawna u nas; kto ma chęć przesłania zrobionych fotek to wtedy je umieszczam na stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matchless Opublikowano 22 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2009 OK dzieki za info. Nowy jestem nie znam tu jeszcze wszystkiego ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alka Opublikowano 26 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 w sumie większość chyba podała linki do swoich galeri Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi