MRu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Szukam informacji o jakiś ciekawych , opuszczonych i mrocznych miejscach , nadajacych się na plener fotograficzny ; oczywiście oprócz fortów ^^ bonarka była by idealna , ale zburzyli cały kompleks i budują jakieś ogromne centrum handlowe , w Libanie już byłam . Proszę , napiszcie tu czy znacie jakieś tego typu miejsca , i ich adresy ; przybliżoną lokalizacje , bo bardzo ułatwi to potem identyfikacje . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Kocot Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 www.opuszczone.pl nie ma tam adresów ale można zobaczyć ciekawe miejsca nie tylko w Krakowie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 10 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 byłam juz we wszystkich miejscach z tamtej strony ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matchless Opublikowano 10 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 niedawno znalazlem ciekawe miejsce. Nie wiem czy jest na liscie opuszczone.pl . Sama zobacz ;) http://www.bodek.info/fotografia/stara-cer...oleszyce-stare/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRu Opublikowano 11 Czerwca 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2009 No cóż ... trochę to daleko . interesują mnie raczej miejsca w Krakowie i okolicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fortyck Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie ma nic już fotkować w fortyfikacjach Twierdzy Kraków? Jest. Oczywiście pomijam kwestię zdjęć przedstawiających forty w całości, ale siła tkwi w... szczegółach... Np. ja ostatnio otworzyłem się na robienie zdjęć niektórych elementów fortyfikacji i nie tylko http://fortyck.blogspot.com (zdjęcia fortów: Kościuszko, Prokocim, Lasówka, Rajsko). A inne miejsca: kapliczki, dwory, pałace, przyroda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi