MRu Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Posiadłam książkę o wyżej wymienionym tytule oczywiście przez internet. Postanowiłam podzielić się wiedzą o jej istnieniu, gdyż przedstawia ona PRAWDZIWE pojęcie o życiu, armii, fortyfikacjach Galicji. Pozycje na prawdę polecam, jest napisana z pasją, dobrym językiem, aż zachęca do przeczytania jednej strony więcej, mimo iż jest 3 w nocy. POLECAM.Cena rynkowa waha się pomiędzy 43 do 47zł, lecz w internecie można ją nabyć za ok. 39 - 40zł. Polecam ksiegarnie internetowa GANDALF. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krydo Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 No to Mru przepłaciłas i to słono. Książkę Juliusza Batora "Wojna galicyjska" można TANIO kupić w księgarni z "tanią książką" przy ul. Grodzkiej w Krakowie cena 14zł!!!!Jest to drugie wydanie poprawione. Pierwsze ukazało sie w 2007roku. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MRu Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Cóż, na szczęście ta książka była prezentem ^^ Cenę podałam aby uzupełnić informacje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts