Tomek Opublikowano 21 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2011 (edytowane) CześćJakiś czas temu zwiedzałem teren jednego z nieczynnych wydziałów huty. Było to miejsce gdzie przygotowywano kruszywo z żużla. Piękne miejsce do robienia fotek, jeśli ktos lubi takie klimaty. Niestety po obiekcie kręcili sie też złomiarze, którzy niezbyt chętnie patrzyli na gościa z aparatem. A że byłem sam to wolałem się im nie naprzykrzać. Może znajdzie się ktoś chętny, żeby wybrac się na eksplorację tego miejsca zanim wszystko wywiozą. Na zachęte pare fotek. Edytowane 22 Lutego 2011 przez Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro Opublikowano 24 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2011 Nie byłem tam nigdy, ale jak to u nas bywa, wszystko co jest pozostawione samemu sobie, i tak rozbiorą złomiarze, a można by np. w takim miejscu zrobić muzeum techniki hutniczej lub coś podobnego. A tak to nasi wszechobecni złomiarze, rozbiorą wszystko, i pozostanie tylko straszący szkielet budynku. Druga sprawa to taka aby coś właśnie zorganizować to trzeba na to wyłożyć jakieś środki, i pytanie kto to miałby wyłożyć, bo u nas przecież oczywiście nie ma na nic pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi