MRu Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 (edytowane) Dawno mnie tu nie było :) Dlatego na początku chciałabym wszystkich przywitać. Być może w najbliższym czasie będę miała dostęp do bogatej biblioteki książek historycznych oraz kilku "fortecznych" a niektóre z nich mogą być białymi krukami :) Pomyślałam że pierwszymi osobami które zapytam o chęć zdobycia książek powinni być członkowie KTK. Tak więc, czy ktoś byłby ewentualnie chetny do nabycia owej literatury? Edytowane 17 Października 2011 przez MRu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krydo Opublikowano 18 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Chętni pewnie sie znajdą, ale może warto podać tytuły bo nie chce dublować swojej biblioteczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saladdin Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Ja wstępnie bym się pisał - ale też chciałbym wiedzieć, co jest do kupienia - i - za ile? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaniaKaniowski Opublikowano 27 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2011 Z przyjemnością coś kupię,proszę o kontakt jak już będziesz wiedzieć co możesz odstąpić :D Tak przy okazji zapraszam na ognisko na forcie 41a Mydlniki,w najbliższą sobotę start o godzinie 15:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi